hallo

Nyheter

2022-06-13

Vi förlänger samarbetet med Djurgården Hockey

B2B IT-Partner har varit en av Djurgården Hockeys huvudpartners sen 2009 och det är väldigt roligt att vi gemensamt har gått in i ett nytt tre års samarbetsavtal. - Samarbetet har gått ifrån att enbart innefatta herrlaget, till att även inkludera damlaget, junior och ungdomsverksamheten samt deras ideella verksamhet, som nu går under namnet Djurgårdens Skol IF, säger Jonas Danielsson VD på B2B IT-Partner AB.

Läs mer

Nyheter

2022-06-13

2022-05-03

Hållbarhetsredovisning 2021

Nu kan vi presentera stolt vår hållbarhetsredovisning för 2021! Den är framtagen för att ge en övergripande bild av vad som är viktigt för oss och av vad vi arbetar med inom hållbarhet. Den riktar sig till dig som har ett intresse av vårt arbete och om oss som företag, oavsett om du är en kund, är intresserad av att arbetar hos oss eller kanske redan gör det. Du kommer här kunna läsa om hur vi arbetar kring miljö, arbetsmiljö och styrning av vår verksamhet samt mycket annat.

Läs mer

Nyheter

2022-05-03

2022-03-11

Apple släpper nya produkter och versioner

Nu händer det. Apple släpper den snabbaste Macen nånsin vid namn Mac Studio! Men inte nog med det släpper de 5-generations iPad Air i våriga och trendiga färger, Studio Display och nya versioner av iPhone 13s modeller i naturens färg grönt samt nya iPhone SE. Beroende på vilken av dem du är intresserad av har de uppdaterats med bland annat ny design, förbättrad batteritid och bättre skärm. Läs mer i sammanställning från Apple eventet för att få en bättre inblick av allt som presenterades.

Läs mer

Nyheter

2022-03-11

2022-03-11

Kvinnlig förebild – Heidi Kubin

Den 8 mars är det internationella kvinnodagen. I vanliga fall brukar vi ha vårt event women2women men år väljer vi att lyfta kvinnliga förebilder inom IT istället, så hoppas vi på att kunna träffas igen i mars 2023! Vi kommer under två veckor framåt dela intervjuer med personer från vårt nätverk. De kommer att berätta om sin yrkesresa, utmaningar och sina bästa tips för att lyckas. Låt oss hylla alla fantastiska kvinnor där ute och lyfta våra förebilder! Sjätte och sist förebilden ut är Heidi Kubin som är Head of Core Development på Nasdaq.

Läs mer

Tips

2022-03-11

Länk

Event

Länk

Kvalitet, Miljö & Informationssäkerhet

Vi hjälper dig på resan mot en IT som klarar verksamhetens framtida krav.