hallo

Om oss

B2B i stort

Vi hjälper dig på resan mot en IT som klarar verksamhetens framtida krav.

Vår affärsidé

”Som partner hjälper och utvecklar vi våra kunder att nyttja IT på bästa sätt”

Vi gör det genom ett engagemang och genuin VILJA att förstå och lösa vår kunds utmaningar. GLÄDJE och RESPEKT präglar vår vardag och arbetssätt till kollegor, kunder och partners. Vi vågar ifrågasätta och ge nya perspektiv genom att UTMANA! Med vår kompetens, långa erfarenhet och förmåga ser vi till att vår kund alltid får den bästa lösningen utifrån behov och förutsättningar.

VDns vision

Sedan starten 2004 har vår vision varit att hjälpa företag till bekymmersfri IT. Idag har vi inte bara belönats med flertalet branschpriser, utan även med en ständigt växande kundkrets. Våra kunder är den största bekräftelsen på att vårt erbjudande och vårt angreppssätt har relevans. De anlitar oss för att vi är bra på det vi gör, och de stannar hos oss för att de blir bättre på det de gör.

Ingen kund är för stor eller för liten. Vår vision är att kunna bemöta just ert företags förfrågan och aldrig behöva tacka nej. Det krävs mer än man tror. Med tiden har vi byggt upp erfarenhet och kompetens som täcker det breda spektra av behov och utmaningar som vi ställs inför.

Sammantaget är vi den partner som många IT-köpare söker – en serviceorienterad, snabbfotad, kompetent och stark partner.

Välkommen att göra affärer med oss!

Skräddarsydda lösningar

Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda
produkter och tjänster inom IT.

Vad vi gör för våra kunder

Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda produkter och tjänster inom IT. Vi är ett snabbfotat företag som kan agera flexibelt och självständigt för att hela tiden ligga i framkant med vårt marknadserbjudande.

Historik

B2B IT-Partner AB grundades med visionen att fylla behovet på marknaden av en IT-återförsäljare som kan tillgodose kundens behov och utvecklas i takt med samhället. Sedan starten 2004 har framgången varit ett faktum och redan 2005 nominerades B2B IT-Partner av IBM för utmärkta insatser inom Personal Computing Division. Företaget fick även högsta partnerstatus hos alla de stora leverantörerna. Sedan dess har B2B IT-Partner vunnit flera priser, bland annat har vi blivit flerfaldigt belönade med HP Guldmyran för “fastest growing partner of the year” och vi har även utsetts till Gasell av tidningen Dagens Industri flertalet gånger. Dessutom är vi stolta över att inneha Trippel-A för högsta kreditvärdighet i Soliditets kreditratingsystem.

Länk

Event

Länk

Referenscase

Vi hjälper dig på resan mot en IT som klarar verksamhetens framtida krav.