hallo

Karriär

Att jobba på B2B IT-Partner

På B2B har vi ett varmt och energirikt arbetsklimat som präglas av mycket glädje, samhörighet och hårt arbete. Det är både tydligt och viktigt att vi som arbetar här tycker om varandra som personer och att arbeta tillsammans. Vi har helt enkelt roligt ihop både på och utanför arbetsplatsen! Vi har lärt oss att en bredd bland personliga egenskaper, bakgrund, ålder, kön och erfarenheter är en framgångsfaktor för oss som företag. På B2B ska alla få vara som de är och vi vill höja våra olikheter istället för att begränsa dem.

Våra medarbetare

Vi finns för våra kunder. Service är inte ett modeord hos oss utan en förutsättning för hela verksamheten. Det gör våra medarbetare till vår viktigaste tillgång och vi arbetar hårt för att skapa ett arbetsklimat där varje medarbetare mår bra och får de möjligheter den behöver för att kunna göra ett riktigt bra jobb. Vi är en ganska liten och tight organisation med mycket korta avstånd mellan ledning och verksamhet och står på tårna för att utvecklas tillsammans med våra kunder. För att göra det är det inte bara möjligt för medarbetare att påverka – det är en förutsättning för vår utveckling.

Vi vill att våra medarbetare ska känna en stolthet i att göra ett bra jobb och känna sig nöjda med sin arbetsprestation. Vi vill ha ett arbetsklimat där varje medarbetare kämpar för att nå uppsatta mål, visar engagemang i både interna frågor och i våra kunder samt aktivt bidrar till B2Bs och våra kunders utveckling.

Följ oss på instagram

Vill du veta hur vardagen kan se ut på B2B? Då ska du spana in #b2bgoespersonal! Med jämna mellanrum lämnar vi nämligen över vårt Instagramkonto till någon av våra underbara medarbetare som får visa upp just sin arbetsvardag.