Tidigare event

2021-10-07

B2B-Webinar med fokus på Apple

Är du nyfiken på de senaste nyheterna från Apple? Eller varför inte få reda på vilka fördelar Jamf Apple Enterprise Management kan ha för ditt företag? Detta är bara några av flera dragningar som du kan förvänta dig den 28 oktober när det är dags för ett nytt webinar tillsammans med oss och våra partners. Läs mer om alla talare och pass!

Läs mer & anmäl dig

Event, Tidigare event

Datum 28 oktober
Tid 09.00 – 11.00
Plats Kostnadsfritt webinar
2021-09-21

Seminarium och hockey 14 oktober

Under en eftermiddag tillsammans med oss och HPE på Hovet kommer du att få inblick i många spännande ämnen för en bättre, flexibel och mer kostnadseffektiv IT men också vilka de nya produktnyheterna från HPE är. Seminariet avslutas med middag på Hyllan och kolla på matchen mellan DIF-Luleå. Det är ett begränsat antal platser så boka din plats idag!

Läs mer & anmäl dig

Event, Tidigare event

Datum 14 oktober
Tid 16.15-21.30
Plats Hovet, Arenaslingan 9, Johanneshov. Ingång: VIP Entré 16–17.
2021-08-31

Hur du hanterar säkerhet och automatisering från Edge till Cloud

Den 9 september kommer HPE att köra ännu ett Lightboarding-webinar tillsammans med Markus Leinonen och det är något som vår SuperBo varmt kan rekommendera alla intresserade att lyssna på. Det är en Lightboarding Live-session där Markus på ett enkelt och pedagogiskt sätt ritar upp hur det går till och svarar på frågor.

Läs mer & anmäl dig

Event, Tidigare event

Datum 9 september
Tid 10:00
Plats Zoom-Webinar

Affärsområden

Referenscase

Vi hjälper er på resan mot en IT som klarar verksamhetens framtida krav.