Om Belkin

Belkin har i över 36 år skapat produkter som förenklar människors liv, och ger dem möjligheten att få ut det mesta av tekniken.

Belkin som har sitt huvudkontor i Kalifornien, utformar alla produkter för att vara innovativa, tillförlitliga och lättanvända. Fokuset på kvalitet, enkelhet och god design har gjort företaget till en av teknikindustrins världsledare, och tack vare omfattande forskning och utveckling, fortsätter man att förutse kundernas tekniska behov inför framtiden. Strikta ”långt över kraven”-tester, samt kontroll av tillverkningsprocessen från start till mål, gör det möjligt för Belkin att garantera de högsta standarderna för både kvalitet och säkerhet – vilket man backar upp med stabila garantier för alla sina produkter.

Kontakta oss

 

 

Dockor, Hubbar, USB-C adapters som förenklar din vardag

Dockor, hubbar och adaptrar för Thunderbolt™ och USB-C ger supersnabb dataöverföring, högupplöst bild och effektgenomströmning för laptops för att förbättra samarbetet överallt, tillsammans med möjligheten att blanda med äldre enheter (med VGA, HDMI, DVI) och nya enheter (USB-C).

Med PD (power delivery) laddar du extremt snabbt

Oavsett om du laddar en eller flera enheter samtidigt så har Belkin en väggladdare åt dig. Med anslutningar för både USB-A och USB-C, finns flera olika alternativ med flera av de senaste teknikerna såsom Apple Fast Charge, PD, PSS och GaN-teknik.

PD (Power Delivery) – En snabbladdningsteknik som ger mycket högre effekter än vanlig laddning.​

PSS (Programmable Power Supply) – PSS är en standard som refererar till de avancerade laddningsteknikerna för enhetr med USB-C. Den kan ändra spänning och ström i realtid genom att mata ut maximal effekt baserat på enhetens laddningsstatus. Den huvudsakliga fördelen med PSS jämfört med andra standarder är dess kapacitet att minska  omvandlingsförlusterna vid laddning. Det innebär att mindre värme genereras, vilket förlänger livslängden på enhetens batteri.​

GaN – GaN, som är en förkortning för Galliumnitrid, är en kombination av gaserna Gallium och Kväve. Magin sker när dessa två ämnen kombineras och bildar ett genomskinligt glasliknande material som är extremt tunt och extremt kraftfullt, vilket ger möjlighet att tillverka laddare som är mindre och med högre laddningshastigheter.

Kompakta Powerbanks för fullständig ström när du är på resande fot

Belkins powerbanks finns i en mängd kapaciteter för att passa alla livsstilar och är lämpliga för alla typer av enheter.

De är kompatibla med en stor mängd anslutningar och kablar, så att de kan ladda en eller flera enheter samtidigt – upp till fem gånger på en enda laddning. Oavsett enhet eller livsstil, så finns det en Belkin powerbank som är perfekt för just dig.

Best in class skärmskydd för din telefon, undvik nyfikna blickar och välj privacy

Belkin har ett sortiment med antimikrobiella skärmskydd för iPhones, iPads och Apple-klockor.

Belkin skärmskydd är utformade och testade för perfekt passform oavsett vilket du väljer, Flat, Curved eller Privacy. Privacy lösningen skyddar din telefon från nyfikna blickar.

Skydden för iPad fungerar för Apple Pencil 2 medan skärmarna på Apple Watch-skärmarna inte bara är reptåliga utan även vattentåliga.

Hörlurar som låter dig vara spontan

SOUNDFORM™-hörlurar som är tillverkade för det verkliga livet. Oavsett om du behöver dem för flera uppgifter, arbete i hemmet eller träning, så finns det ett perfekt par för din livsstil.

Fördelar med Belkin-hörlurar:

  • Kristallklart ljud och kraftig bas som håller dig i zonen.
  • Tappa aldrig kraften i dina hörlurar med en lång batteritid och ett laddningsfodral så att du kan göra en massa saker under dagen.
  • Enkel Bluetooth®-sammankoppling med ett steg som gör att du slipper enheten och kan vara fokuserad.
  • Funktioner som dubbla inbyggda mikrofoner och avancerad brusneutralisering garanterar att du alltid hörs, även med oljud i bakgrunden.