Apple Auktoriserad återförsäljare

B2B IT-Partner är Apple Authorised Reseller. Vi som återförsäljare kan erbjuda hela Apples sortiment och helhetstjänster kopplade till deras produkter. Sedan hösten 2020 satsar vi extra mycket på att stärka vårt samarbete med Apple. Vi har därför utökat vårt Apple-team och utvecklat våra tjänster kopplade till Apples produkter.

Apple_Authorized_Reseller_       

 

Läs mer om Apple i vår blogg

Produkter.

Tack vare sin kraftfullhet, design i kombination med inbyggd säkerhet – kan du använda Apples produkter för ditt sätt att arbeta på. Vi på B2B IT-Partner kan erbjuda hela Apples produktsortiment med tillbehör. Vill du läsa på mer om Apples sortiment? Se produkter.

Tjänster.

Alla våra tjänster och helhetslösningar har breddats för att lämpa Apples produkter. Samtliga tjänster är därför tillgängliga att brukas av Apple-användare. Se tjänster för att ta del av vårt breda utbud.

Webshop.

Är du intresserad av att shoppa produkter från Apple? På vår webbshop kan du se hela vårt sortiment med priser och lagerstatus. Gå in beställ dina Apple-produkter redan idag.

Apple Consultants Network.

B2B IT-Partner är stolta över att vara en del av Apple Consultants Network som är en global gemenskap av oberoende professionella tjänsteleverantörer och teknikkonsultföretag som är specialiserade på Apple och tredjeparts-lösningar. Även om Apple Consultants främst hjälper små och medelstora företag (SMB) med en personalstyrka på mellan en och 499 anställda, kan vissa Apple Consultants även hantera stora företagskonton.

Support.

Ibland så strular tekniken, så är det bara. Vi tar hand om alla dina service ärenden kring Apple där vi har ett tätt samarbete med en auktoriserad service provider som uppfyller Apples höga krav på service.

Apple Financial Services.

Genom Apple Financial Services har du alltid en uppdaterad park med en förmånlig månadskostnad och garanterat restvärde.

Arbetsplats som tjänst.

Behöver du utrustning för ett specifikt projekt? Vill du förenkla arbetsflödet och hålla stenkoll på kostnaderna? Då kan du istället hyra utrustningen till en fast kostnad/ månad.

Apple Business Manager/DEP.

Med Apple Business Manager (tidigare DEP) får du en effektiv driftsättning av företagets mobila enheter. I stället för att IT-avdelningen eller användaren ska sköta registrering mot MDM-systemet själva kommer enheten direkt från vårt lager, förkonfigurerad och färdig att användas. Användaren får en startklar iPhone, iPad eller Mac i handen med e-post, inställningar, appar och företagsunika program.

Apple Enterprise Management

Det kan vara tidskrävande att administrera enheter, både för företag och skolor. Med Jamf Pro däremot får du kontroll över företagets iPads, iPhones, Macs och Apple TV – från hela världen. Det enkla enhetshanteringsverktyget gör det möjligt att hålla koll på allt från säkerhet, styrning och när det behövs nya enheter. Verktyget används redan av över 40 000 stora och små företag runt om i världen.

Belkin – Mobiltillbehör och Screenforce. 

Hubbar, laddare och skärmskydd till telefon är bara några av de produkter från Belkin vi kan hjälpa dig med.

Återtag.

Ska du byta ut företagets befintliga IT-utrustning kan vi hjälpa till att ta tillbaka era produkter på ett säkert, lönsamt och hållbart sätt.

Länk

Om oss

Länk

Arbetsplats