hallo

Lediga tjänster

2022-10-26

Specialistsäljare – Affärsområde Arbetsplats/Klient

Som specialistsäljare hos oss arbetar du för att driva och säkerställa tjänsteförsäljningen inom klient, egenproducerade tjänster och vidareförsäljning. Det gör du genom att skapa långsiktiga kundrelationer och nya affärsmöjligheter. Genom ditt arbete bidrar du till att höja kompetensen på B2B inom området och arbetar aktivt med och har ansvar för affärsområdets leveranser, budget och uppföljning av detta. Att du skapar erbjudanden och paketeringar i världsklass inom ramen för klientaffären som bidrar till att våra kunder får det absolut bästa från oss ser vi som en självklarhet.

Läs mer

Lediga tjänster

2022-10-26

2022-02-11

Senior nätverkskonsult

Brinner du för nätverk och kommunikation och gillar du att följa den senaste tekniken? Vågar Du utmana kunderna med ny teknik och nya tekniska lösningar? Vi söker nu en senior nätverkskonsult till vårt konsultteam. Är det du? Sök rollen idag!

Läs mer

Lediga tjänster

2022-02-11

2022-01-01

Key Account Manager

Är du en driven och engagerad säljare i branschen som är redo för en ny utmaning? Vi växer och söker fler säljare som vill vara med och utveckla oss och vår försäljning!

Läs mer

Lediga tjänster

2022-01-01

Spontanansökan

Vad kul att du är intresserad av att jobba hos oss på B2B IT-Partner! Om du inte hittade den tjänsten du letade efter kan du alltid skicka in en spontanansökan till oss. Mejla in din ansökan till oss på jobb@b2bitpartner.se och skriv ”spontanansökan” i ämnesraden.

 

Länk

Om oss

Länk

Karriär

Vi hjälper dig på resan mot en IT som klarar verksamhetens framtida krav.