Apple-bloggen

2023-10-22

Vår programserie om Apple

Låt oss presentera vår alldeles egna Appleambassadör Martin Lundholm, till vardags kundansvarig. I dagens första pilotavsnitt har han bjudit in Christofer Furu, som är Applespecialist hos oss, för att du ska få lära känna oss och Apple lite bättre. De kommer idag att närma sig MDM-system såsom Jamf och Intune, men en fördjupning om detta kommer längre fram, då kommer Martin intervjua experter inom området!

Läs mer

Apple-bloggen

2023-10-22

2023-10-19

Vad är en Apple-konfigurator?

Vi förstår att varje företag har unika behov när det kommer till Apple-datorer. Med vår konfigurator kan du skräddarsy dina enheter för att passa perfekt in i dina affärsprocesser och maximera produktiviteten. Från design och prestanda till att säkerställa en smidig och effektiv användarupplevelse med några knapptryck.

Läs mer

Apple-bloggen

2023-10-19

2023-05-26

Dra nytta av smarta funktioner i ditt arbete med iPhone

Hur kan du använda din mobil mer i ditt arbete? Vill du kunna jobba först på telefonen och sedan fortsätta på datorn? Det ska vara smidigt att jobba, speciellt om du är på språng eller bara vill att det ska vara enkelt att byta mellan olika enheter. Vi listar fyra smarta funktioner som finns i iPhone som kommer underlätta ditt arbete.

Läs mer

Apple-bloggen

2023-05-26

2022-01-26

10 anledningar till att välja Mac

Det är inte alltid lätt att veta vilken dator som du ska välja. Men Macen har under många år varit en dator som både har hög säkerhet, lång hållbarhet och väldigt nöjda kunder. Vi har listat 10 anledningar till att välja Mac.

Läs mer

Apple-bloggen

2022-01-26

Länk

Event

Länk

Kvalitet, Miljö & Informationssäkerhet

Vi hjälper er på resan mot en IT som klarar verksamhetens framtida krav.