Möt våra medarbetare

Tina Bergdahl
Responsible HR and DPO

Hej Tina!
Berätta, vem är du?

Jag är en glad jäkel. Älskar livet även om jag avskyr vissa saker som sker i det. Tycker mycket om att vara hemma i min borg men älskar också att vara social, gå ut och käka gott, umgås med nära och kära. Och någon gång då och då gå ut och svänga mina lurviga (händer dessvärre alldeles för sällan numera) 😊
I år fyller jag 50 år vilket känns stort och roligt (älskar att fira min födelsedag) men också overkligt. Tänk att ”lilla” jag har blivit stor.

Vad gör du på B2B IT-Partner?

Jag arbetar med HR vilket innebär att jag både arbetar med att ta ut riktningen, att driva strategiska beslut och främja affären med humankapitalet som grund parallellt med mer operativa delar som att stötta chefer som medarbetare i olika frågor samt HR-administration och förvalta HR-system och plattform för People Success. Har även uppdraget som Dataskyddsombud och informerar, vägleder och kontrollera att vi som företag förstår och följer lagstiftningen, GDPR.

Vad är det bästa med att arbeta här?

Människorna och möjligheten att få göra det som jag tycker är så kul och känner att jag är bra på. Min chef och jag har ett grymt samarbete vilket gör det ännu lite bättre. Shout out till Jonas!

Hur är en bra kollega för dig?

Någon som är omtänksam, driven att göra bra för sig själv som för andra, en person som tar tag i saker och hittar lösningar när det behövs i stället för att bara klaga. Att hen helt enkelt förstå innebörden i att vi är varandras arbetsmiljö. Jag vet, lite HR-nördigt kanske. Men så tycker jag, säger hon och ler.

Julia Pettersson
Servicedesk Teamleader

Hej Julia!
Berätta, vem är du?

Jag är född och uppvuxen i Örnsköldsvik, som sedan flyttat och bott i Göteborg och nu i Stockholm.
Jag är en person som gillar att spendera mycket tid hemma tillsammans med min sambo. Där jag gillar att laga och äta god mat, se på någon bra film eller serier eller spela något roligt på datorn.

Vad gör du på B2B IT-Partner?

Jag tillsammans med mitt team jobbar mot att alla våra kunder som kontaktar oss skall få den bästa servicen och hjälpen!
Som Team Leader jobbar jag med att alla ska må bra i gruppen,  koordinerar ut uppgifter och gör prioriteringar, lägger schema, jobbar för att utveckla teamet mm. I mitt jobb som TL ingår även att koordinera ut uppdrag som kommer in ut mot konsulterna.

Vad är det bästa med att arbeta här?

Det bästa med att arbeta här är att vi kan vara snabbfotade och genomföra ändringar fort. Med allt nära till hands så har vi verktygen för att tillse våra kunders behov.
Tycker även att alla kollegor här på B2B är helt fantastiska!

Hur är en bra kollega för dig?

En bra kollega är hjälpsam, har bra kommunikation och gillar att ha roligt på jobbet!
Ett riktig team player.

Tanja Näslund
Sales Support

Hej Tanja!
Berätta, vem är du?

Jag befinner mig mitt i livet och trivs bra med det. Har kommit att uppskatta mysiga hemmakvällar, men jag ger mig också ut på hurtiga morgonpromenader i skog och natur, det ger mig lugn och harmoni. Mina föräldrar är från Finland och även om jag aldrig själv bott där så är mitt arv en del av mig, barndomens somrar tillbringades i Finland, så säger inte nej till att bada bastu, äta memma eller att åka på finlandskryssning.

En av mina passioner är att laga mat, jag testar gärna något nytt och där får jag hjälp av mina barn när de hittat något recept på nätet som de vill att vi provlagar.

Vad gör du på B2B IT-Partner?

Jag arbetar på Sales Support vilket innebär att jag har ett stort antal varierande arbetsuppgifter såsom orderläggning, hantering av inköp, administration, kundanpassning av webbshoppen, kundkontakt och leveransbevakning, ja, allt som kan uppstå kring säljprocessen.

Vad är det bästa med att arbeta här?

Branschen var ny för mig när jag började här, så jag lär mig något nytt varje dag och det är roligt, utvecklande och samtidigt utmanande på rätt sätt. Jag kan också konstatera att ingen dag är den andra lik, men så ingår jag ju också i ett härligt, energiskt gäng!

Hur är en bra kollega för dig?

En glad, positiv och hjälpsam kollega är ju det bästa som finns för arbetsmoralen. Det är också viktigt att en kollega visar respekt och hänsyn och är lyhörd för andra kollegor.

Daniel Lagerström
Sälj – och marknadschef

Hej Daniel,
berätta om dig!

Jag har villa, vovve, Volvo och ett gäng barn. Om jag har tid över så kommer du på sommaren att hitta mig med familjen och kanske kompisar i vår båt eller på en ö skärgården och under vintern i en pulkabacke. Oavsett står jag nog vid grillen för korv och varm choklad eller slår en bea och dricker en kall.

Vad gör du på B2B IT-Partner?

Min roll innebär ett övergripande ansvar för försäljningsorganisationen och marknadsföringen. Vardagen går ut på stötta våra säljare så att de kan leverera de bästa lösningarna till våra kunder. Jag är också delaktig i många kundmöten och älskar att utmana vårt eget och ibland kundernas tänk, lösa problem och säkerställa att vi ger den bästa servicen.

Vad är det bästa med att arbeta här?

Det bästa med B2B är själva plattformen i bolaget, med vår bredd av erbjudanden och alla resurser som gör det möjligt att göra smarta IT-val till våra kunder. Jag gillar att vi är tillräckligt små för de snabba besluten men också stora nog att få till rätt lösningar för krävande kunder. Slår jag ihop det tillsammans med så många härliga medarbetare som brinner för att ge bra service och samtidigt ha rolig på jobbet gör det oslagbart!

Hur är en bra kollega för dig?

Hjälpsam och trevlig mot sina kollegor och har respekt och kunskap för alla delar i vår leverans. Hen sprider bra energi runt sig och älskar att ge våra kunder bra service och hittar lösningar.

Bo Holmquist
IT-Arkitekt Server & Lagring

Hej Bosse!
Berätta för oss, vem är du?

En engagerad mångsysslare som pendlar från Västerås och som på fritiden snickrar, målar och mekar med bilar. Familjen är väldigt viktigt och alltid i fokus.  Jag har jobbat i branschen i 42 år. Jag brinner för det och är väldigt engagerad och målmedveten med de uppgifter jag får eller själv skapar, och ser till att ta dem i mål. Nyfikenhet är en förutsättning för att ta mig framåt och jag har den kvar trots alla år i branschen.

Vad gör du på B2B IT-Partner?

Som IT-arkitekt jobbar jag tillsammans med våra kundansvariga och hjälper våra kunder att möta verksamhetens krav. Jag utmanar kunder att blicka framåt för att utveckla DERAS verksamhet. Det bästa jag vet är när jag får börja från en blank whiteboard och skapa en plan framåt, för det vi tror på och kan, tillsammans med kunden.

Vad är det bästa med att arbeta här?

Friheten att göra det jag tycker är roligast och är bäst på samt att få utvecklas. Det utrymmet får jag här.

Hur är en bra kollega för dig?

De som visar respekt utifrån de individer vi är. Glädjen och viljan kommer då av sig själv. Med samlad kraft framåt så är vi oslagbara tillsammans!

Åsa Pettersson
Redovisningsekonom

Hej hej Åsa!
Berätta för oss, vem är du?

Jag är en kreativ, energisk person som bor i Rosersberg, ett stenkast från Arlanda. Jag älskar att skapa, allt från att smälta glas som blir pärlor, till att helrenovera hus. Återvinning ligger mig varmt om hjärtat, jag målar hellre om, än att köpa nytt. När jag inte hantverkar så åker jag inlines, mtb, skidor eller paddleboard. Att titta på TV och serier är helt nedprioriterat, så försök inte prata skådisar med mig!

Vad gör du på B2B IT-Partner?

Här använder jag min andra hjärnhalva!  Jag är en av företagets redovisningsekonomer och jag sköter bokföringen. Förutom det tar jag stort ansvar för fikat de fredagar jag hittar in på kontoret 😊

Vad är det bästa med att arbeta här?

Branschen är ny för mig, jag började på B2B i november 2020, mycket spännande! Jag kommer närmast från mässbranschen innan B2B. Jag uppskattar att kunna påverka arbetssättet på ekonomiavdelningen och göra effektiviseringar i flödena. B2B satsar också stort på att automatisera delar av redovisningen. Det kräver såklart lite handpåläggning, det styr vi ekonomer upp. Vi på ekonomi har snabbt blivit ett mycket bra gäng som kompletterar varandra, vilket är toppen!

Hur är en bra kollega för dig?

En bra kollega är inkluderande, prestigelös, rak och ärlig i sin kommunikation.  Arbetskamrater med nära till skratt är något jag uppskattar väldigt mycket!

Rebecka Lundin
Marknadskoordinator

Hej Rebecka!
Berätta, vem är du?

Jag är född och uppvuxen i Värmland men 2018 var det dags för nya äventyr och då hamnade jag i Sollentuna tillsammans med min man. Jag älskar att resa, umgås med vänner, familj och mina pälsklingar. Dessutom är jag mamma till världens goaste dotter som håller mig väldigt sysselsatt! Lagar gärna mat och testar på nya recept, både från kokbok och egna (och självklart är det Vego som gäller då!).

Vad gör du på B2B IT-Partner?

Jag får vara kreativ! Vilket betyder att jag ena dagen skriver texter till webben och sociala medier medan andra dagen planerar jag event/webinar för våra kunder. Min roll som marknadskoordinator är ganska bred.

Vad är det bästa med att arbeta här?

Att få vara med och utveckla marknadsföringen på företaget och se resultat på arbetet som görs. Dessutom lär jag mig nya saker hela tiden men det finns också tid för att få gå kurser som gör att jag kan leverera ännu bättre marknadsföring. Sen är det ju en stor fördel att jag har härliga kollegor som gör jobbet roligare.

Hur är en bra kollega för dig?

En bra kollega är trevlig, hjälpsam och delar gärna med sig av sin kunskap eller är ett bollplank. Sedan är alla olika så respekt för varandra är viktigt också.

Länk

Karriär

Länk

Lediga tjänster