MÖT VÅRA MEDARBETARE

Bo Holmquist
IT-Arkitekt Server & Lagring

Hej Bosse!
Berätta för oss, vem är du?

En engagerad mångsysslare som pendlar från Västerås och som på fritiden snickrar, målar och mekar med bilar. Familjen är väldigt viktigt och alltid i fokus.  Jag har jobbat i branschen i 42 år. Jag brinner för det och är väldigt engagerad och målmedveten med de uppgifter jag får eller själv skapar, och ser till att ta dem i mål. Nyfikenhet är en förutsättning för att ta mig framåt och jag har den kvar trots alla år i branschen.

Vad gör du på B2B IT-Partner?

Som IT-arkitekt jobbar jag tillsammans med våra kundansvariga och hjälper våra kunder att möta verksamhetens krav. Jag utmanar kunder att blicka framåt för att utveckla DERAS verksamhet. Det bästa jag vet är när jag får börja från en blank whiteboard och skapa en plan framåt, för det vi tror på och kan, tillsammans med kunden.

Vad är det bästa med att arbeta här?

Friheten att göra det jag tycker är roligast och är bäst på samt att få utvecklas. Det utrymmet får jag här.

Hur är en bra kollega för dig?

De som visar respekt utifrån de individer vi är. Glädjen och viljan kommer då av sig själv. Med samlad kraft framåt så är vi oslagbara tillsammans!

Johan Rönnlund
Specialistsäljare Print

Hej Johan,
berätta om dig!

Mina intressen har varierat genom åren så just nu är det hunden, natur och skogspromenader som gäller – där får jag återhämtning. Sport och tävling har alltid legat varmt om hjärtat (surprise att jag är säljare 😊). Jag har både utövat sporter och kollar gärna på sport. För mig är det viktigt att hålla mina intressen vid liv och att ha något utanför jobbet. Gillar att resa och äta gott på restauranger med vänner och familj. Vill ni ha tips på restauranger så tycker jag att Taverna Brillo och Långbro värdshus är supertrevliga ställen!

Vad gör du på B2B IT-Partner?

Jag hjälper våra säljansvariga att driva alla typer av printaffärer med våra kunder. Alltifrån att presentera affärsområdet, informera om marknaden, skapa offerter och ha dialog med våra leverantörer och distributörer. Jag hanterar hyresavtal och ansvarar för att se till att samarbetet och tjänsterna kring print fungerar bra. Detta innebär bland annat avstämningar och utvecklingsmöten på plats hos kund.

Det finns många olika typer av tjänster kring print utöver själva utskrifterna, t.ex. digitalisering med signering av avtal och fakturor som hjälper HR- och ekonomiavdelningen, vilket gör området levande och roligt att jobba med!

Vad är det bästa med att arbeta här?

Alltifrån arbetsstrukturen till den fantastiskt fina lagandan. Fokuset är på våra kunder genom hela ledet på företaget, oavsett vilket roll man har. Jag uppskattar att den gemensamma strävan mot att kunderna ska ha det bra är väldigt hög här. Det är en bra balans och en trevlig blandning av olika människor.

Hur är en bra kollega för dig?

En bra kollega är som de som jag har här! De är lyhörda, har högt kundfokus och är positiva, ödmjuka och drivna. Och så är de duktiga på att dela med sig av sina erfarenheter.