Nyheter

2021-03-11

Det digitala konferensrummet

Under 2020 fick digitaliseringen sig ett ordentligt uppsving. Enligt prognosen kommer det att fortsätta att öka och ställa nya krav. Det är därför viktigt att börja se över konferensrummen på kontoret så att de är rätt utrustade. Vilken kamera ska vi ha, syns vi bra? Hur låter det, har vi en bra mikrofon? Hur kopplar vi upp oss? Frågorna kan vara många, i denna artikel ger vi dig rätt verktyg för att fixa ett proffsigt konferensrum, med rätt IT-utrustning.    

Läs mer

Tips

2021-03-11

2021-03-09

Kvinnlig förebild – Anna Granö

Den 8 mars är det internationella kvinnodagen. I vanliga fall brukar vi ha vårt event women2women men år väljer vi att lyfta kvinnliga förebilder inom IT på webben istället, så hoppas vi på att kunna träffas igen nästa år! Vi kommer under några veckor framåt dela intervjuer med personer från vårt nätverk. De kommer att berätta om sin yrkesresa, utmaningar och sina bästa tips för att lyckas. Låt oss hylla alla fantastiska kvinnor där ute och lyfta våra förebilder! Sjätte och sista förebilden ut är Anna Granö som är VD på HPE Sverige.

Läs mer

Tips

2021-03-09

2021-03-08

Kvinnlig förebild – Eva Blomgren

Den 8 mars är det internationella kvinnodagen. I vanliga fall brukar vi ha vårt event women2women men år väljer vi att lyfta kvinnliga förebilder inom IT på webben istället, så hoppas vi på att kunna träffas igen nästa år! Vi kommer under några veckor framåt dela intervjuer med personer från vårt nätverk. De kommer att berätta om sin yrkesresa, utmaningar och sina bästa tips för att lyckas. Låt oss hylla alla fantastiska kvinnor där ute och lyfta våra förebilder! Femte förebilden ut är Eva Blomgren, Administratör Ekonomi & IT på PTK.

Läs mer

Tips

2021-03-08

2021-03-04

Kvinnlig förebild – Gabriella Fällman

Den 8 mars är det internationella kvinnodagen. I vanliga fall brukar vi ha vårt event women2women men år väljer vi att lyfta kvinnliga förebilder inom IT på webben istället, så hoppas vi på att kunna träffas igen nästa år! Vi kommer under några veckor framåt dela intervjuer med personer från vårt nätverk. De kommer att berätta om sin yrkesresa, utmaningar och sina bästa tips för att lyckas. Låt oss hylla alla fantastiska kvinnor där ute och lyfta våra förebilder! Fjärde förebilden ut är Gabriella Fällman, Head of IT på Arvid Nordquist HAB.

Läs mer

Tips

2021-03-04

Länk

Event

Länk

Kvalitet, Miljö & Informationssäkerhet

Vi hjälper er på resan mot en IT som klarar verksamhetens framtida krav.