Tips

2023-04-20

Säkerhet och managering av en blandad miljö

Hur kan du säkra upp din IT-miljö för företaget och användaren? Vill du jobba i en blandad miljö mellan Windows och Apple med enkel managering och som håller hög säkerhet? I inspelningen har vi tillsammans med Jamf och Defentry berättat mer om hur detta är möjligt för ditt företag under en föreläsning tidigare i år.

Läs mer

Nyheter

2023-04-20

2022-03-11

Kvinnlig förebild – Heidi Kubin

Den 8 mars är det internationella kvinnodagen. I vanliga fall brukar vi ha vårt event women2women men år väljer vi att lyfta kvinnliga förebilder inom IT istället, så hoppas vi på att kunna träffas igen i mars 2023! Vi kommer under två veckor framåt dela intervjuer med personer från vårt nätverk. De kommer att berätta om sin yrkesresa, utmaningar och sina bästa tips för att lyckas. Låt oss hylla alla fantastiska kvinnor där ute och lyfta våra förebilder! Sjätte och sist förebilden ut är Heidi Kubin som är Head of Core Development på Nasdaq.

Läs mer

Tips

2022-03-11

2022-03-10

Kvinnlig förebild – Petra Jungmyren

Den 8 mars är det internationella kvinnodagen. I vanliga fall brukar vi ha vårt event women2women men år väljer vi att lyfta kvinnliga förebilder inom IT istället, så hoppas vi på att kunna träffas igen i mars 2023! Vi kommer under två veckor framåt dela intervjuer med personer från vårt nätverk. De kommer att berätta om sin yrkesresa, utmaningar och sina bästa tips för att lyckas. Låt oss hylla alla fantastiska kvinnor där ute och lyfta våra förebilder! Femte förebilden ut är Petra Jungmyren som är Manager Sales Support & Logistics på B2B IT-Partner.

Läs mer

Tips

2022-03-10

2022-03-09

Förebild inom IT – Anna Josefson

Den 8 mars var det internationella kvinnodagen. I vanliga fall brukar vi ha vårt event women2women men i år väljer vi att lyfta kvinnliga förebilder inom IT istället, så hoppas vi på att kunna träffas igen i mars 2023! Vi kommer under två veckor dela intervjuer med personer från vårt nätverk. De kommer att berätta om sin yrkesresa, utmaningar och sina bästa tips för att lyckas. Låt oss hylla alla fantastiska kvinnor där ute och lyfta våra förebilder! Vår fjärde förebilden ut är Anna Josefson, som är kategorichef i Sverige för HPs kommersiella PC affär.

Läs mer

Tips

2022-03-09

Länk

Event

Länk

Kvalitet, Miljö & Informationssäkerhet

Vi hjälper er på resan mot en IT som klarar verksamhetens framtida krav.