Apple Produkter

iMac.

Varje Mac är utformad för alla dina sätt att arbeta, med kraftfulla processorer, snabb och effektiv lagring och avancerade säkerhetsfunktioner. Få mer gjort med suveräna inbyggda appar som är enkla att använda. Skapa presentationer. Gör beräkningar. Kommunicera och samarbeta med ditt team. Samverka med viktiga affärssystem. Och använd dem enkelt och smidigt tillsammans med din iPhone eller iPad. Vilken Mac du än väljer är den byggd för alla dina affärsbehov.

MacBook.

MacBook Air och MacBook Pro är utformade för alla dina sätt att arbeta, med de senaste processorerna, dubbelt så mycket lagringsutrymme, en fantastisk Retina-skärm, nya MagicKeyboard och avancerade säkerhetsfunktioner. Få mer gjort med kraftfulla inbyggda appar som är enkla att använda. Skapa presentationer. Gör beräkningar. Kommunicera och samarbeta med ditt team. Och använd dem enkelt och smidigt tillsammans med din iPhone eller iPad.

iPhone.

Jobba smartare och snabbare med Iphone. Läs mejl, surfa och öppna dokument på en fantastisk Retina skärm. Gör ditt dagsverke med ett batteri som räcker hela dagen. Ta bilder, spela in video och delta i videokonferenser med de avancerade kamerorna. Jobba smidigt med de populäraste företagsapparna och upptäck fler i App Store. Kom igång snabbt och enkelt med de inbyggda produktivitets-, samarbets- och kreativitetsverktygen i iOS16.

iPad.

iPad är så mångsidig att den klarar det mesta med glans. Med iPad får du saker gjorda på ett sätt som är roligt och kraftfullt, oavsett om du jobbar med ett projekt, uttrycker dig kreativt eller uppslukas av ett spel. Detta är bara några av alla de oräkneliga saker du kan göra med en iPad.