Daniel Wellington

Följ Daniel Wellingtons explosionsartade resa, delvis med hjälp av Cisco Merakis nätverkslösningar och B2B IT-Partner.

Från start-up till miljardbolag

Daniel Wellington började som ett klassiskt källar-företag och har vuxit till ett miljardbolag med en global närvaro på extremt kort tid. Inom IT var man tidiga med att använda Cloud som en möjliggörare för tillväxten. Att snabbt kunna utveckla, produktionssätta och effektivt skala ut system var nödvändigt för att klara försäljningstrycket.

Utmaning

I början av resan var just manageringen och tillväxttakten ett problem för nätverket på kontor och i butiker över hela världen. Av en ren slump hörde den globala IT Operations Managern Lezgin Bakircioglu talas om Merakis webinar där man får lösningen och mervärdena presenterat för sig via nätet och sen FÅR en accesspunkt för egen test. Lezgin kunde på det sättet själv testa och snabbt se att Meraki täckte alla behov och lite till.

Lösning

Med hjälp av B2B IT-Partner har Daniel Wellington sedan fortsatt med Meraki och samtidigt vuxit än mer med kontor och butiker över hela världen. B2B IT-Partner har hjälpt till med kunskap kring Meraki och leveranser över hela världen, som borgar för Daniel Wellingtons fortsatta expansion.

Kontakta oss för att få veta mer!

Vi hjälper er på resan mot en IT som klarar verksamhetens framtida krav.