hallo

Videomöten på nytt sätt med Jabra

I höst kommer Jabra att släppa två nya produkter, PanaCast 50 och PanaCast 20, för att möta efterfrågan på bra bild och ljud i mötessammanhang. De kommer att passa bra både för hemmakontoret, i konferensrummen eller var du än väljer att jobba från.

Jabra PanaCast 50 och PanaCast 20 är skapade för framtidens videomöten

Videomöten har blivit viktigare än någonsin när vi balanserar mellan utmaningarna att försöka hålla kontakten med varandra och förbli produktiva i mötena. Alla vet hur viktigt ett personligt möte och samtalet kan vara både när det gäller jobb och privat. Det är därmed dags att uppleva nästa generations intelligenta, smidiga och högkvalitativa videosamarbeten. Jabra PanaCast 50 och PanaCast 20 återuppfinner mötena i det nya normala för att det ska kännas personligt igen.

Jabra PanaCast 50 – professionellt ljud och 180-graders videoteknik

Bild- och ljudkvalitén har aldrig varit viktigare än nu när det nya normala är mer digitala än fysiska möten. Även i konferensrummen kommer kraven på bra ljud och bild vara högre än tidigare. Därför har Jabra arbetat fram PanaCast 50 och dess fördelar är följande:

  • Fantastiskt ljud – premiumljud av proffskvalitet
  • Alla kommer med – inkluderande 180-graders videoteknik
  • Gör mötena säkra igen – intelligent programvara och insikter

Jabra PanaCast 20 – personliga videomöten med AI

Bildkvalitén kan variera ganska mycket på möten beroende på vilken kamera du själv har eller den du samtalar med använder. Med PanaCast 20 får du bättre bild men också att den anpassar ljuset, zoomar när det behövs och har ett bild-i-bild-läge. Den har också följande fördelar:

  • Alltid perfekt bild – AI-styrd video i 4K ultra-HD
  • Integritet och säkerhet – integrerad Edge AI och inbyggt sekretesskydd
  • Portabel och samarbetslösning – designad för att passa alla skärmar

Visst låter det intressant?

Kontakta vår expert Matts Eliasson så berättar han mer om Jabra PanaCast 50 och 20 som kommer i höst.

 

Länk

Event

Länk

Nyheter