hallo

B2B IT-Partners Kundundersökning 2023:
Att Driva Framtidens Kundfokus

Under våren har vi på B2B IT-Partner strävat efter att stärka vår relation med våra kunder genom att genomföra en omfattande kundundersökning. Syftet med denna undersökning har varit att inte bara mäta kundnöjdheten, utan också att förstå våra kunders behov och önskemål på djupet. Genom att lyssna på våra kunders åsikter och reflektioner strävar vi efter att ständigt utveckla och förbättra våra tjänster och produkter, och därmed förse våra kunder med en ännu bättre upplevelse.

Vi initierade denna kundundersökning med en stark övertygelse om att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Deras insikter och feedback är en ovärderlig källa till information som hjälper oss forma vår framtid och anpassa våra erbjudanden efter deras specifika behov. Genom att engagera våra kunder i denna process strävar vi inte bara efter att uppnå deras förväntningar, utan också att överträffa dem och skapa ett partnerskap som bygger på ömsesidigt förtroende och långsiktig framgång.

B2B IT-Partner får snittbetyget 4,4 (av 5 möjliga) i årliga kundundersökningen

Vi har ställt fyra väl genomtänkta frågor som har adresserat olika aspekter av vår leverans och partnerskap. Genom dessa frågor har vi samlat värdefull information om hur våra tjänster och produkter uppfattas, samt hur vår roll som IT-partner speglar sig i kundens ögon. Resultaten vi har fått tillbaka har varit uppmuntrande och givande, och de ger oss en tydlig vägledning om var vi kan göra förbättringar och ytterligare öka värdet av vår relation med våra kunder.

Vi vill rikta uppmärksamheten mot några av de kommentarer vi har mottagit från våra kunder:

”Finns inget mer att önska. Med vår kundansvarige och teamet fungerar det perfekt!”

”Snabbare leveranser hade varit trevligt även om jag förstår att det mestadels beror på fabrikens lager osv.”

”Någon form av Nyhetsbrev och mer info om vad som är på G på marknaden.”

”Jag är nöjd med B2B och uppskattar min kundansvariges servicekänsla.”

”Hög servicenivå, alltid ett fantastiskt bemötande och snabba leveranser. Bara att fortsätta hålla den höga nivån!”

Stort tack från oss

Vi vill framföra vår djupaste tacksamhet till alla våra kunder som har deltagit i vår kundundersökning. Era åsikter är den drivkraft som motiverar oss att sträva efter bättre resultat och att leverera en ännu mer givande upplevelse. Vi tar varje kommentar och förslag på allvar och kommer att använda dessa insikter för att forma vår framtid. Vår strävan är att inte bara uppfylla dina förväntningar, utan att överträffa dem och vara din mest pålitliga och innovativa partner inom IT-området.

Vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med dig och att bidra till er framgång genom säkrare leveranser och en utökad tillgång till relevant information, professionell service och rådgivning. Om du har några frågor eller funderingar kring undersökningen eller vår roll som IT-partner, tveka inte att kontakta vår Sälj- och Marknadschef, Daniel Lagerström. Han är mer än redo att hjälpa dig vidare och fortsätta vår gemensamma resa mot att nyttja IT på bästa sätt.

Daniel Lagerström, Sälj- och marknadschef, svarar gärna på dina frågor direkt
T: 073-148 63 22
@: Daniel.Lagerstrom@b2bitpartner.se

Länk

Fler event

Länk

Nyheter

Vi hjälper er på resan mot en IT som klarar verksamhetens framtida krav.