hallo

B2B women2women 28 mars

Välkommen till B2B’s women2women event med årets tema:Kommunikation

Den 28 mars är det dags för årets upplaga av women2women! Vi kommer hålla till i Valtech’s fina lokaler och kikar du lite längre ner kan du läsa om våra inspirerande talare denna kväll!

Vi startar upp kvällen med bubbel och smarrigt käk. Kom och mingla, bygg ditt nätverk, träffa våra partners och inspireras av kvinnor verksamma i IT-branschen.

Såklart vill vi att alla kunna delta men just nu är eventet fullbokat och alla anmälningar som kommer in hamnar på väntlista. Vi kommer ge dig besked i god tid om du får en plats.

Agenda

17.00 Bubbel-mingel!
Det bjuds på något gott att äta och du har chans att redan nu spana in minimässan.
17.30 Välkommen!
18.00 Valtech – Tech Girl
18.45 Anna Granö, VD Hewlett Packard Enterprise
19.15 Kaffepaus med nätverkande och mini-mässa
20.00 Elaine Eksvärd – Snacka snyggt
21.00 Eftertanke, mingel snacks & mer bubbel

Varmt välkomna önskar B2B tillsammans med partners:

Event, Tidigare event

Datum28 Mars
Tid17.00-21.00
PlatsValtech, Hantverkargatan 5, Stockholm

Anmäl dig här!

Vardagsmakt och Snacka Snyggt

Kroppsspråk, röstläge, mimik och minnesteknik är några av de ingredienser som behövs för att baka ihop en snygg kommunikation som varar. Vill du också lyckas tackla dom som får alla sina åsikter att låta som fakta? Och vill du att andra inte bara ska lyssna på dig, utan också göra som du vill? Detta och lite till kommer Elaine att prata om och ge tips på verktygen som gör att folk lyssnar, kommer ihåg det man har sagt och dessutom kommer tillbaka för att höra mer.
Elaine Eksvärd, Retoriker, föreläsare och författare

Kommunikation – hur gör HPE’s VD?

Jag har under mina 20+ år i IT branschen lärt mig den hårda vägen hur viktigt och ibland svårt kommunikation är. Jag tänkte därför under min session dela med mig av mina erfarenheter, både positiva och negativa upplevelser, samt ge några ödmjuka råd på vägen.
Anna Granö, VD Hewlett Packard Enterprise

Valtech

Vi brinner för att skapa nya digitala tjänster och upplevelser som gör livet enklare. Och din affär mer lönsam. I grund och botten är vi ett teknikbolag. Kod och programmering finns i vårt dna. Men det gör också design, kommunikation och affärsförståelse. Oavsett om vår uppgift är att bygga en komplicerad teknisk plattform eller att skapa en engagerande upplevelse, har vi samma mål: Att tillföra något värdefullt både för användaren och för din verksamhet.
Därför heter vi Valtech – value through technology.

Katharina Borgenstierna, Strategic Planning Director, Valtech

Projekt TechGirl

Tech Girl är ett initiativ som drivs av Valtech för att nå ut till unga tjejer och väcka deras intresse för teknik och roliga jobb inom IT-branschen. Programmet drivs i samarbete med olika skolor och riktar sig till 11-12-åriga tjejer. Målet är att inspirera och introducera 500 unga tjejer till IT-branschen.
Se gärna den inspirerande filmen: Tech Girl
Funda Denizhan, Konsultchef och affärsutvecklare Commerce Experience Design, Valtech