women2women 26 mars

OBS! Årets women2women event är inställt på grund av risken för spridning av coronaviruset, covid-19. Vi gör det av omtanke för att inte utsätta någon för onödig risk. Vi hoppas och planerat för att hitta ett datum i höst. Vi återkommer med information längre fram.

Tack för er förståelse.

Årets tema är Hållbarhet

Den 26 mars är det äntligen dags för B2B’s women2women! Vi kommer hålla till i Rädda Barnens fina lokaler på Gustavslundsvägen 141.

Vi startar upp kvällen med alkoholfritt bubbel och smarrigt käk. Kom och mingla, bygg ditt nätverk, träffa våra partners och inspireras av kvinnor verksamma i IT-branschen.

Information kring agenda och talare uppdateras kontinuerligt, håll utkik här!

Agenda

17.00 Alkoholfritt bubbelmingel och minimässa
17.30 Välkommen + härlig buffé
18.30 Rädda Barnen – Hållbart företagande
19.00 Anna Granö, VD Hewlett Packard Enterprise
19.30 Kaffepaus med nätverkande och minimässa
20.00 Catarina Rolfsdotter-Jansson – 2050: Så fick vi en hållbar värld
21.00 Tack för en fantastisk kväll!

Varmt välkomna önskar B2B tillsammans med partners:

Event, Kommande event

DatumTBA
Tid17.00-21.00
PlatsRädda Barnen, Gustavslundsvägen 141

Anmäl dig här!

2050: Så fick vi en hållbar värld

Vi står inför en hel del utmaningar. Både som företag och individer. Catarina låter oss uppleva hur vi löst de flesta . Hon tar med publiken på en hisnande tur baklänges från 2050 som lämnar oss med framtidstro och nya affärsidéer.

Catarina Rolfsdotter-Jansson är föreläsare, moderator och programledare med fokus på hållbar utveckling. Hon har skrivit 12 böcker och programleder internationella Climate Action News.

Catarina Rolfsdotter-Jansson, Föreläsare, moderator och programledare

HPE + Hållbarhet

På HPE präglas vi av att ständigt möta framtidens tekniska behov på ett hållbart sätt genom att driva en cirkulär ekonomi, investera i våra medarbetare och arbeta ansvarsfullt.

Anna Granö, VD Hewlett Packard Enterprise Sverige

Hållbart företagande

Företags leverantörskedjor sträcker sig ofta över flera länder och kan innehålla en mängd olika steg. Vad händer med en vara från råvaruutvinning till att vi använder den och var finns barn och unga i detta? I många fall påverkas de direkt genom att till exempel arbeta själva men den indirekta påverkan kan vara minst lika stor. Vad kan företag göra för att minska sin negativa och öka sin positiva påverkan på barn och unga i sina leverantörskedjor?
Alexandra Frenander, Thematic Advisor Child Rights and Business & Charlotta Sterky, Excecutive Director Child Rights and Business Rädda Barnen

Vad är hållbarhet för B2B?

Hur arbetar B2B långsiktigt och hållbart med våra mål kring miljö, sunda arbetsförhållanden och ekonomisk tillväxt? Under kvällen får ni en kort presentation om B2B’s fokusområden i hållbarhetsfrågan, vad det är för oss och hur vi tillsammans kan arbeta för en bättre framtid.
Susanne Rotsman, Kundansvarig & Malin Bolmdahl, Samordnare för kvalitet, miljö & HR – B2B IT-Partner