B2B women2women event 15 mars

STARK INIFRÅN

Välkommen till B2Bs women2women med temat STARK INIFRÅN! Du kommer under denna kväll att få lyssna till olika talare, delta i diskussioner och inspireras av kvinnor verksamma i IT-branschen. Kom och mingla med nya vänner, bygg ditt nätverk och träffa några av våra partners som visar sina senaste smarta produkter och verktyg.

Lite längre ner kan du läsa om mer om talarna och deras presentationer.

Agenda

1700 Mingel & Bubbel – PTK Kungsgatan 57 A
1730 Women Ahead
1830 Utsökt buffé av smårätter & Minimässa med partners
1900 Anna Granö – HPE
1930 Mingel & Bubbelpaus
1945 Lotta Ungerth – Inspiratör
2030 Tack för ikväll!

Tidigare event

Datum15 mars
Tid17.00-20.30
PlatsPTK, Kungsgatan 57 A, Stockholm

Anmäl dig här!

Starkare tillsammans

Hur är det att vara kvinna och chef inom en mansdominerad bransch. Står vi ibland i vägen för varandra? Ser vi varandra som konkurrenter när vi hamnar i situationer där det är få kvinnor? Vi kommer att lyfta viktiga ämnen kring detta och bjuder upp till diskussioner hur vi kan stötta och stärka varandra bättre.
Michaela Sundelin & Petra Laewen, Founders Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor

20 år som kvinna i IT-branschen

20 år som kvinna i IT-branschen. Jag kommer dela med mig av mina tankar under 20 år som kvinna i IT-branschen. Jag kommer att berätta utifrån mitt eget liv hur jag får livet som VD och mamma att gå ihop och hur jag hittar kraft och positiv energi. Hoppas vi ses den 15e mars för en trevlig kväll tillsammans.
Anna Granö, VD Hewlett Packard Enterprise

Smarta verktyg

Vill du slippa vara din egen ljudtekniker varje gång du ska hålla ett möte i Skype? Vill du kunna passa på att jobba på flygplanet hem eller på cafét mellan mötena utan att det du visar på din skärm syns för obehöriga? Jag vill lyfta några väldigt snillrika innovationer från HP som gör vår arbetsdag väldigt mycket enklare.

Anna Josefson, HP

Vad händer nu? Efter #metoo

Lotta inleder sin presentation med en inspirerande digital brainstorming, som samlar ihop tips på hur vi hanterar ”de negativa strukturerna”, som ledde till #metoo-uppropet. Tillsammans kommer vi att ge varandra bra tips på hur vi hanterar vardagssituationer. Kom med och bli en del av lösningen, efter #metoo!

Lotta Ungerth, Digital strateg

Häng med!

Vi hoppas vi får träffa dig och att du tycker det låter som en spännande och givande kväll.
Det är begränsat antal platser så anmäl dig redan nu. Senast den 8/3 behöver vi ditt svar.

Genom att du anmäler dig i formuläret godkänner du att dina kontaktuppgifter sparas i max 6 månader hos B2B IT-Partner AB , samt att namn och företagsnamn lämnas till deltagande partners i deltagarsyfte. Dina uppgifter kommer inte att användas i marknadsföringssyfte.

Varmt välkommen önskar B2B IT-Partner tillsammans med:

Vi hjälper er på resan mot en IT som klarar verksamhetens framtida krav.