hallo

FRUKOSTSEMINARIUM – 26 SEPTEMBER

Hur stöttar IT framtida affärer utan att förlora kontroll?

Den 26 september träffas vi för att tillsammans diskutera erfarenheter och utmaningar runt verksamheten och kunders krav i en ständigt föränderlig värld. Diskussioner och presentationer kommer föras utifrån IT-avdelningens syn på ökad tillgänglighet, säkerhet och kontroll.

Agenda

07.45 Frukost & Mingel
08.30 Presentationer: B2B, Daniel Wellington, Cisco, HPE
10.00 Kaffepaus
10.15 Presentationer: Microsoft, Paneldiskussion
11.30 Stefan Hyttfors
12.30 Lunch Pontus in the Park

Varmt välkomna önskar B2B tillsammans med partners.

Hyttfors pratar om Generation Z & Digitalisering

Event

Datum 26 september
Tid Frukost från 07.45
Presentationerna börjar 08.30- 13.30
Plats B2B IT-Partner, Svetsarvägen 8 BV, Solna Business Park, Solna

Anmäl dig här!

Vi gör skillnad med vår teknologi, både i arbete och privat

Att fånga och bearbeta data i kanten samt lagra den i hybrida molnet är lösningen på hur du drar nytta av teknologi för insiktsfulla utkomster. HPE har som tydlig strategi att tillsammans med partners och ekosystem addera mervärde till kunder genom gemensamma erbjudanden och lösningar som transformerar kunders teknologi, ekonomi och människor. Toni har intressanta spaningar baserat på många års erfarenhet av IT-branschen och de förändringar som hela tiden pågår runt omkring oss.

Toni Drk, Sverigechef Partners, Service Providers och allianser, Hewlett Packard Enterprise

Daniel Wellingtons resa och vilka val de gjort

Med gedigen bakgrund och kunskap inom infrastruktur och ”do it inhouse” inom finans och spelbranschen, tog Lezgin klivet över till fashionindustrin med en väl genomarbetad cloud-only-strategi. Grundtanken och målet med strategin var att kunna stötta en snabb tillväxt och samtidigt bibehålla kontrollen på leveranser och tillgänglighet. Med facit i hand har det levererats enligt plan och i linje med Daniel Wellingtons globala tillväxtfilosofi.

Lezgin Bakircioglu, Daniel Wellington

Vikten av nätverk som plattform

Jag heter Per Holm och har varit på Cisco i 20 år i olika roller och leder nu specialistteamet på Cisco Sverige. Just nu fokuserar jag på säker digitalisering med våra kunder och partners, där vi ser mer en arkitektur och ett plattformstänk för att möta de nya kraven och snabba förändringarna som sker varje dag i samhället.

Per Holm, Specialist Leader Cisco

Konstant i förändring

Att accelerera den digitala transformationen innebär allt ifrån hur man ska tänka kring hybridmiljöer, till hur man kan använda sig av molntjänster för att få ett agilare arbetssätt, där IT är den del i bolaget som kopplar samman verksamheten, produkter, anställda och kunder. Filip är Territory Channel Manager på Microsoft med fokus på Azure. I rollen hjälper han partners och kunder att påbörja och accelerera sin digitala transformation. Filip har ett förflutet inom finans med en bakgrund på Handelshögskolan i Stockholm.

Filip Wikander, Territory Channel Manager Azure, Microsoft