hallo

VIP-event: Framtiden är ett verb

Varmt välkommen till B2B IT-Partners VIP-event: Framtiden är ett verb.

Ett event med fokus på framtiden, ny teknik, utveckling och hur du blir relevant över tid.
Dagen kommer bestå av föreläsningar, demonstrationer, samtal samt praktiska pröva-på aktiviteter, för att skapa insikter kring samhällets utveckling samt pragmatiska kunskaper om dess möjligheter och utmaningar för den egna affären samt belysa vad vi kan göra åt det redan nu. Vi kommer lyfta fram verktyg, produkter och tjänster som finns till stöd för att du lättare ska kunna navigera och utvecklas i denna föränderliga värld.

Eventet har en begränsning på antalet deltagare, först till kvarn gäller.
Läs mer om talarna nedan och om agendan till höger.

Externa talare

Michael Johansson är en stolt fyrbarnsfar, make och husse, med dryga tjugofem års praktisk erfarenhet av att i fleråriga transformationsprocesser ha guidat företag in i sin framtid (projekt nummer 36 pågår nu). Parallellt med de längre projekten flitig föreläsare (+1500) på den globala scenen för framtidsfrågor och strategisk utveckling. Har under pandemins isolering skrivit ”Framework for Life”.

 

 

 

Kaisa Humlebo har lång erfarenhet som lärare och har under det senaste decenniet arbetat som It-pedagog, It-tekniker och skolledare, men arbetar nu som IKT-strateg på Utbildningskontoret i Sollentuna kommun. I sin roll stödjer hon såväl chefer, rektorer, IT-pedagoger som IT-tekniker i skolornas digitaliserings- och utvecklingsarbete. Sedan 2017 har hon även rollen som Lead Apple Learning Specialist i Sverige.

Inför denna dag ska du gärna se filmen ”Utveckling – Måste jag det?” som du finner nedan.
Filmen sätter scenen inför vår dag där den belyser vårt stora existentiella behov av att ständigt utvecklas.

Efter eventet kommer du få en dokumentation från dagen samt fördjupningsmaterial.

Event, Tidigare event

Datum28 april 2022
Tid10.00-17.00
PlatsApples kontor, vån 4. Kungsgatan 49, 111 22 Stockholm

Agenda

 • Förmiddag Kl. 10 – 12
  Vi inleder dagen hos Apple och förmiddagen ägnar vi åt förståelsen och exemplen på varför utveckling är en förutsättning för alla individers, företags och samhällens fortlevnad parat med demonstration samt praktiska övningar med moderna verktyg.
 • Lunch Kl. 12 – 14
  Lunchpasset tar vi oss till Innovationshuset Epicenter Stockholm där vi gräver vi oss ner i det (för flera) okända kaninhålet kallat The Red Pill Experience (Dark web, BitCoin med mer) samt får en rundvandring i Epicenters lokaler.
 • Eftermiddag Kl. 14 – 17
  Ett fortsatt utforskande av framtidens möjligheter parat vad vi själva kan göra för att säkra vår egen relevans samt lära oss mer kring praktiska möjligheter för att stödja vår kreativa utveckling.
 • Afterwork Kl. 17 – 18
  Avslutningsvis rundar vi av dagen med mingel och enklare förtäring.

  OBS!
  Eventet är fysiskt och det finns inte möjlighet att delta digitalt.

Anmälan för detta event är stängd.

Varmt välkommen önskar B2B IT-Partner tillsammans med: