hallo

Vad har ert företag för molstrategi?

De flesta kunder vi träffar idag har en uttalad molnstrategi eller vill se över hur de kan dra nytta av molnet, till sin verksamhet.

B2B IT-Partner har sedan starten 2004 jobbat med traditionell drift av IT och sedan 2013 med en egen Cloud-lösning. Vi utvecklar ständigt vår miljö och bygger lösningar för framtida behov.
Vi jobbar också med omvärldsbevakning och samarbeten med andra Cloud-aktörer.

AWS SUMMIT 2017

I onsdags besökte vår affärsområdeschef för infrastruktur och Cloud; Daniel Lagerström och Cloud-specialist; Jonas Almgren, AWS Summit – Amazon Web Services stora Cloud-event i Stockholm.
Med ungefär 1 800 kunder, partners och utvecklare så var det ett bra forum med flera lärorika diskussioner och möten kring AWS tjänster.

B2B Cloud

Med vårt egna erbjudande kring Cloud med tjänster som infrastruktur som tjänst (IaaS) och kundunika eller opensource-applikationer som tjänst, tillsammans med AWS tjänster och lösningar kan vi hjälpa ert företag att bli effektivare, flexiblare och skaffa mer kostnadskontroll över era IT-tjänster.

Vi har kunskapen och tjänsterna för att komma igång, migrera och arbeta löpande med Cloud, som ett komplement till er befintliga lösningar, hybrid för bästa balans och säkerhet eller er resa mot en ”Cloud First-strategi”.

Ett urval av B2B’s Cloud-tjänster:

• Virtuell Server aaS
• Backup aaS
• Brandvägg aaS
• WordPress aaS
• Fildelning B2B Box aaS

Har du några frågor kring molntjänster eller vill diskutera er molnstrategi? Kontakta gärna Daniel daniel.lagerstrom@b2bitpartner.se eller Jonas jonas.almgren@b2bitpartner.se

Vi hjälper er på resan mot en IT som klarar verksamhetens framtida krav.