hallo

The power of precision

Snabba, lätta och med lång batteritid. Dells mobila workstations i Precision-familjen
gör det enklare och roligare att jobba.

Workstations från Dell

En workstation är mer än bara en kraftfull dator. Den är byggd och designad för att alltid leverera, prestera och producera, exakt när du vill och behöver det. De nya mobila Precision workstation-datorerna har NVIDIA-grafik och Dell Optimizer for Precision med smart AI-baserad optimering och en grym prestanda.

Kraftfull, snabb och smidig från Dell

Upplev en mobil workstation med förstklassig precision, professionellt grafikkort och optimal prestanda – Dell Precision 3560.

Precision 3560

En 15-tums mobil workstation-dator i helt ny design och med Dell Optimizer for Precision. Lätt, snabb och kraftfull, redo att leverera. Med nästa generations processorer och NVIDIA Quadro® RTX-grafik för en grym prestanda.

Du kan hålla din kreativa känsla flödande med professionell NVIDIA®-grafik, för att skapa och redigera ditt arbete i enastående tydlighet när du arbetar i CAD-program eller i tunga Excel-kalkylblad. Dessa system är ISV-certifierade, så att du kan vara säker på att de kommer driva viktiga industriprogramvarupaket. En workstation att lita på.

Precision 3561

En kraftfull, mycket lätt workstation med en utsida av återvunnen kolfiber och bioplast och en insida med bästa prestanda. Extra lång batteritid, Nytt Pro2-tangentbord, professionell T1200 NVIDIA-grafik och AI för en smartare, mer personlig upplevelse.

Unik design, lättare och fantastisk bildkvalité från Dell

Upplev en mobil workstation med förstklassig precision, tunn och smidig att ta med sig och ISV-certifierad – Dell Precision 5560.

Precision 5560

Den är visuellt fantastisk att se på, på alla sätt och vis. Den är Dells minsta, tunnaste och lättaste 15-tums mobila workstation-dator. Upplev bättre kontrastförhållanden och fantastisk bildkvalitet med en 4-sidig InfinityEdge HDR 16:10. Dessutom med lägre blått ljus från skärmen.

Det här systemet är kraftfullare än någonsin med den senaste professionella NVIDIA RTX-grafiken, och har upp till 64 GB 3200MHz DDR4-minne (ECC med RMT Pro tillgängligt) samt de senaste teknikerna inom Dell Optimizer for Precision. En workstation att lita på.