Teknisk Presale inom Infrastruktur

Vill du vara med och förändra världen med IT? Drivs du dessutom av försäljning och nätverksbyggande? Vi växer och söker nu en Teknisk Presale som vill vara med och utveckla oss och våra kunder inom infrastruktur.

Om tjänsten

Som Teknisk Presale till vårt infrateam kommer du få tillgång till en bred portfölj av våra produkter och tjänster. Genom den kommer du att kunna lösa kundernas utmaningar med digitaliseringsarbetet, automatisering av system och processer som är helt avgörande för att få IT-verksamheten på rätt spår i den Hybrida IT-leveransen.

Rollen som Teknisk Presale är för dig som trivs med att ta ett stort ansvar och vi är därför övertygade om att du har en stark passion för försäljning och nätverksbyggande. Troligtvis kommer du från IT-branschen och har en stor produktkännedom samt ett stort tekniskt intresse. Hos oss på B2B IT-Partner blir du en viktig nyckelperson i vårt affärsområde infrastruktur. Dessutom hjälper du säljorganisationen till större och bättre affärer.

Här hos oss på B2B finns även stora utvecklingsmöjligheter. Vi anser att det är viktigt med individuell utveckling och därför ses vi delar av din tid på vårt kontor i Solna för att utbyta erfarenheter kollegor sinsemellan. Tillsammans utvecklas vi vidare för att bibehålla vår plats som ledande aktör på marknaden inom vårt segment.

Vad vi erbjuder

Hos oss på B2B välkomnas du till ett varmt och energirikt arbetsklimat som präglas av mycket glädje, samhörighet och hårt arbete. Vi som arbetar här tycker både att det är roligt att arbeta ihop och att ha roligt ihop på och utanför jobbet. Utöver en del i B2B-familjen erbjuds du:

 • En spännande och utmanande roll där du kan skapa förbättringar för våra kunders verksamhet
 • Du får arbeta med innovativa och kvalitativa produkter och lösningar
 • Möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling
 • Bra och anpassade förmåner i form av bland annat friskvård och sjukvårdsförsäkring
 • Möjlighet att påverka din egen arbetsroll och utvecklingen av den

Vad vi söker

I rollen som Teknisk Presale kommer du att få möjligheten att utveckla försäljningen inom ditt område infrastruktur. Du får gärna ha stor erfarenhet av servrar, lagring och nätverk. Certifieringar inom området är ett stort plus. Ditt ansvarsområde blir att utveckla både gamla som nya kunder. Du kommer att jobba självständigt och planera din egen tid med stöttning från engagerade kollegor. Som Teknisk Presale är du ambassadör för B2B och du hjälper våra kunder att bli framgångsrika i sina affärer. Du entusiasmerar, utbildar och skapar rätt förutsättningar för våra kunder och är konsultativ i ditt försäljningsarbete.

För att passa i rollen tror vi att du:

 • Är initiativrik och har en stark vilja att anta utmaningar
 • Har förmåga att tänka i stora drag och är samtidigt noggrann med detaljer
 • Är orädd, driven och tävlingsinriktad
 • Har en intellektuell höjd och förmåga att snabbt omvandla teknisk information till kundvärde
 • Har tidigare erfarenhet inom försäljning gärna med branscherfarenhet
 • Stor vana att strukturera och planera din tid och givetvis en vana att arbeta i CRM
 • Körkort B
 • Förmåga att formulera dig professionellt på svenska och engelska både tal och skrift

Vi har lärt oss att en bredd bland personliga egenskaper, bakgrund, ålder, kön och erfarenheter är en framgångsfaktor för oss som företag. Vi värdesätter därför en jämn köns- och åldersfördelning samt en etnisk och kulturell mångfald.

Vill du bli en del av vårt härliga gäng?

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Daniel Grahn, Ansvarig affärsområden, på 070 10 92 406 eller daniel.grahn@b2bitpartner.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om B2B IT-Partner

B2B-IT Partner är en återförsäljare av IT till företag. Vi grundades 2004 med målsättningen att utmana de stora jättarna i vår bransch. Vi är idag cirka 60 anställda och har samma målsättning som vid starten. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda produkter och tjänster inom IT. Vi är ett snabbfotat företag som kan agera flexibelt och självständigt för att hela tiden ligga i framkant med vårt marknadserbjudande. På B2B står kundkontakt och lyhördhet i centrum. Ingen kund är för stor eller för liten. Med tiden har vi byggt upp erfarenhet och kompetens som täcker det breda spektra av behov och utmaningar som vi ställs inför. Vår slogan ”Lite snabbare, lite bättre” är ett förhållningssätt som genomsyrar hela företaget och sättet vi arbetar på.

Våra kunder är företag och organisationer i storleken 10 till 5 000 anställda inom både privat och offentlig sektor. Hos oss arbetar det flest personer med antingen en säljande eller en teknisk roll. Verksamheten är uppdelat i två grenar; Försäljning och Advanced Solutions. Vi har fem olika affärsområden; Infrastruktur, Tjänster, Klient och Logistik. Alla våra medarbetare arbetar på vårt kontor i Solna.