Sales Support Manager

Drivs du av att ge riktigt bra service och att få dina medarbetare att göra det lilla extra för att nå resultat? Har du dessutom chefserfarenhet av IT-branschen? Då har vi rollen för dig! Just nu söker vi en Sales Support Manager omgående till oss.

Information om tjänsten

I rollen som Sales Support Manager kommer du att arbeta med att leda vårt Sales Support-team som jobbar tätt ihop med våra säljare med att hantera förfrågningar, ordrar, inköp, kundservice m.m. från våra kunder. Din uppgift är att stötta medarbetarna i det dagliga arbetet för att få ett fungerande och bra flöde samt jobba strategiskt med medarbetarna och arbetssätt för att hitta förbättringsmöjligheter. Arbetet innebär ett högt tempo med eget ansvar i en snabbföränderlig miljö.

Dina arbetsuppgifter kommer dels omfattas av:

 • Ansvara för strategi och taktik i gruppen 
 • Bemanning och kompetensutveckling  
 • Strukturera arbetet hos medarbetarna så att gruppen fullgör sina arbetsuppgifter och når sina mål 
 • Utveckla arbetssätt, processer och rutiner 
 • Utveckla teamkänslan och stoltheten kring gruppens bidrag till bolaget, affären och kunden. 
 • Planera det dagliga arbetet och lastbalansera uppgifter mellan medarbetarna 
 • Ansvara för personalen och deras utveckling 

Vad vi söker

För att passa och trivas på B2B krävs det att du gillar och drivs av att ge riktigt bra service, vara en del av säljprocessen och att jobba hårt mot både individuella och gemensamma mål. Du tycker om att jobba i team med olika typer av uppgifter, tillsammans med andra avdelningar och du är flexibel i ditt förhållningssätt.

För att passa i rollen som Sales Support Manager ser vi gärna att du har tidigare branschvana och god ledarskapserfarenhet. Du har lätt att arbeta med både individer och grupper, kravställa, hjälpa och utveckla andra samt att jobba lösningsorienterat. Ett starkt driv och att trivas med att ta egna initiativ och beslut är viktiga egenskaper för denna roll.

Som person är du:

 • Initiativrik
 • Lyhörd
 • Prestigelös
 • Strukturerad
 • Naturlig ledare

Du tycker dessutom om att arbeta i ledande position med personalansvar, samtidigt som du har ett genuint intresse för service och drivs av att arbeta med försäljning. För oss är det viktigt att du ser medarbetarna och trivs med att bemöta dem på deras nivå.

Vad vi erbjuder

Hos oss på B2B välkomnas du till ett varmt och energirikt arbetsklimat som präglas av mycket glädje, samhörighet och hårt arbete. Vi som arbetar här tycker både att det är roligt att arbeta ihop och att ha roligt tillsammans på och utanför jobbet. Utöver en del i B2B-familjen erbjuds du:

 • En spännande och utmanande roll där du kan skapa förbättringar för våra kunders verksamhet
 • Möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling
 • Bra och anpassade förmåner i form av bland annat friskvård och sjukvårdsförsäkring
 • Möjlighet att påverka din egen arbetsroll och utvecklingen av den

Vill du bli en del av vårt härliga gäng?

I denna rekryteringsprocess samarbetar B2B IT-Partner med SalesgroupHar du frågor är du välkommen att kontakta Malin Bergström på 08-26 20 00 eller malin.bergstrom@salesgroup.se. Tillträde omgående eller efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan snarast. 

Vi har lärt oss att en bredd bland personliga egenskaper, bakgrund, ålder, kön och erfarenheter är en framgångsfaktor för oss som företag. Vi värdesätter därför en jämn köns- och åldersfördelning samt en etnisk och kulturell mångfald.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om B2B IT-Partner

B2B-IT Partner är en återförsäljare av IT till företag. Vi grundades 2004 med målsättningen att utmana de stora jättarna i vår bransch. Vi är idag cirka 60 anställda och har samma målsättning som vid starten. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda produkter och tjänster inom IT. Vi är ett snabbfotat företag som kan agera flexibelt och självständigt för att hela tiden ligga i framkant med vårt marknadserbjudande. På B2B står kundkontakt och lyhördhet i centrum. Ingen kund är för stor eller för liten. Med tiden har vi byggt upp erfarenhet och kompetens som täcker det breda spektra av behov och utmaningar som vi ställs inför. Vår slogan ”Lite snabbare, lite bättre” är ett förhållningssätt som genomsyrar hela företaget och sättet vi arbetar på.

Våra kunder är företag och organisationer i storleken 10 till 5 000 anställda inom både privat och offentlig sektor. Hos oss arbetar det flest personer med antingen en säljande eller en teknisk roll. Verksamheten är uppdelat i två grenar; Försäljning och Advanced Solutions. Vi har fem olika affärsområden; Infrastruktur, Tjänster, Klient, Logistik och Print. Alla våra medarbetare arbetar på vårt kontor i Solna.