hallo

Säkrare, snabbare och mer produktiv uppkoppling – Wi-Fi 6

Säkrare, snabbare och mer produktiv uppkoppling – Wi-Fi 6

Oavsett bransch har vi alla blivit beroende av trådlösa nätverk för att kunna utföra vårt dagliga arbete. På grund av denna utveckling har antalet enheter och mångfalden av våra applikationer ökat – vilket i sin tur kan sakta ner våra nätverk. Tack vare den nya generationens uppkoppling (Wi-Fi 6) finns det en lösning på den här utmaningen.

I vårt webinar, i samarbete med HPE Aruba, den 3:e september kommer vi att introducera er till Wi-Fi 6 och förklara hur den här uppdateringen skiljer sig från de tidigare generationerna. Under dessa 45 minuter kommer Tony Smith, Category Manager på HPE Aruba Sweden, att svara på hur Wi-Fi 6 kan hjälpa er att skapa en säkrare, snabbare och mer produktiv arbetsplats samt hur vi kan fly undan det långsamma nätverket.

Dessutom kommer vi att bjuda på en diskussion om framtidens nätverk: hur Wi-Fi 6 kommer att komplettera det kommande 5G nätet och avslöja vart utvecklingen av nätverk är på väg gällande AI, Cloud management och intelligenta ”självläkande” nätverk.

Efter webinariet kommer det också finnas tid att ställa alla dina frågor kring Wi-Fi 6. Har du några frågor du vill lyfta redan nu kring hur du kan optimera uppkopplingen så får du gärna skicka in dem via anmälningsformuläret.

Agenda den 3 september

  • Välkommen – kort introduktion med B2B IT-Partner
  • Introduktion till Wi-Fi 6 tillsammans med HPE Aruba
  • Diskussion om framtidens nätverk
  • Frågestund

Sätt dig bekvämt och ta med dig en kopp kaffe – Varmt välkommen önskar B2B IT-Partner tillsammans med partners

Event, Tidigare event

Datum3 september
Tid10.00 - 11.00
PlatsTeams-webinar

Anmäl dig här!