Redovisningsekonom sökes omgående

Har du erfarenhet av ekonomirelaterat arbete sedan tidigare? Är du även driven, ambitiös och noggrann? Då har vi arbetet som redovisningsekonom för dig.

Om tjänsten

I rollen som Redovisningsekonom kommer du vara en del av ekonomiavdelningen och arbeta brett inom ekonomiområdet. Dina arbetsuppgifter kommer dels omfattas av:

– Fakturering
– Leverantörsreskontra
– Kundreskontra
– Boka av kundinbetalningar
– Stämma av bankkonton
– Kontering av omkostnadsfakturor och utlägg
– Arbete i samband med månadsbokslut
– Påminnelsehantering
– Rapportering till SCB samt Intrastat

Uppdraget innebär att du är anställd av StudentConsulting men har din arbetsplats i B2B’s fräscha lokaler i Solna Business Park. Tjänsten beräknas starta omgående och löper på tillsvidare där stora möjlighet till övertag till B2B finns. Kontorstider tillämpas.

Vad vi söker

Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare och har god förståelse för det ekonomiska flödet. Som person är du flexibel, strukturerad och noggrann. Du är van att arbeta i ett högt tempo med många arbetsuppgifter igång samtidigt. Vidare är du servicemedveten och arbetar väl i grupp såväl som självständigt. Då rollen innebär många kontaktytor krävs det att du är kommunikativ och komfortabel i det svenska språket såväl som det engelska språket. Har du kunskaper i Navision anses det meriterande.

Hos oss på B2B välkomnas du till ett varmt och energirikt arbetsklimat som präglas av mycket glädje, samhörighet och hårt arbete. De som arbetar här tycker både att det är roligt att arbeta ihop och att ha roligt ihop på och utanför jobbet. Vi har lärt oss att en bredd bland personliga egenskaper, bakgrund, ålder, kön och erfarenheter är en framgångsfaktor för oss som företag. Vi värdesätter därför en jämn köns- och åldersfördelning samt en etnisk och kulturell mångfald.

Vill du bli en del av vårt härliga gäng?

Stämmer ovan beskrivning in på dig? Ansök då tjänsten omgående! Urval och intervjuer sker löpande.
För rekryteringen av denna tjänst har vi tagit hjälp av Student Consulting. För frågor kring rekryteringsprocessen och för att söka tjänsten klicka här: Ansökan redovisningsekonom eller kontakta gärna Emilia Ehn på emilia.ehn@studentconsulting.com

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om B2B IT-Partner

B2B-IT Partner är en återförsäljare av IT till företag. Vi grundades 2004 med målsättningen att utmana de stora jättarna i vår bransch. Vi är idag cirka 60 anställda och har samma målsättning som vid starten. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda produkter och tjänster inom IT. Vi är ett snabbfotat företag som kan agera flexibelt och självständigt för att hela tiden ligga i framkant med vårt marknadserbjudande. På B2B står kundkontakt och lyhördhet i centrum. Ingen kund är för stor eller för liten. Med tiden har vi byggt upp erfarenhet och kompetens som täcker det breda spektra av behov och utmaningar som vi ställs inför. Vår slogan ”Lite snabbare, lite bättre” är ett förhållningssätt som genomsyrar hela företaget och sättet vi arbetar på.

Våra kunder är företag och organisationer i storleken 10 till 5 000 anställda inom både privat och offentlig sektor. Hos oss arbetar det flest personer med antingen en säljande eller en teknisk roll. Verksamheten är uppdelat i två grenar; Försäljning och Advanced Solutions. Vi har fem olika affärsområden; Infrastruktur, Tjänster, Klient, Logistik och Print. Alla våra medarbetare arbetar på vårt kontor i Solna.