hallo

Optimera ditt datacenter med AI – webinar för IT-tekniker

Förenkla och optimera ditt datacenter med AI – webinar för IT-tekniker

I och med teknikens framfart har även komplexiteten av dagens infrastruktur ökat. Det har gjort att stor del av IT-personalens tid går åt till att underhålla infrastrukturen istället för att bidra till företagets utveckling. Idag förlorar många företag sin produktivitet när IT får ägna större delen av sin tid åt att ”släcka bränder” – en konsekvens som både kostar tid och pengar.

Hewlett Packard Enterprise (HPE) introducerar nu en intelligent HCI (Hyper Converge Infrastructure): SimpliVity, med HPE Infosight. Dessa två tillsammans agerar som en virtuell IT-tekniker som arbetar dygnet runt. Istället för att konstant behöva spendera tid åt att underhålla din infrastruktur kan SimpliVity med Infosight göra det åt dig. Låter det intressant?

Den 28 april bjuder HPE och B2B in till ett webinar där vi introducerar framtidens lösning för att optimera och driva datacentrat genom AI-teknologi. I detta webinarium kommer vi att visa och berätta hur HPE HCI datacenterdrift kan ge mer tid åt innovation, förbättra säkerheten och öka IT-personalens produktivitet med 53%.

Agenda

  • Välkomnande, kort introduktion om B2B och samarbetet med HPE
  • AI-teknologi i datacentret, en virtuell IT-tekniker 24/7?
  • Varför är HPE SimpliVity en säkrare och bättre HCI lösning?
  • LIVE DEMO, vi visar hur ett intelligent HCI datacenter fungerar
  • Är HCI kostnadseffektivare än molnet?
  • Summering och frågestund

Välkommen önskar B2B IT-Partner tillsammans med partner

Event, Tidigare event

Datum28 april
Tid10.00 - 10.45
PlatsWebinarium

Anmäl dig här!