hallo

Operativ Teamleader Logistikcenter

Vårt Logistikcenter är hjärtat i verksamheten vilket betyder att det alltid måste fungera! Nu letar vi efter en Operativ Teamleader med goda ledaregenskaper, som har lätt att entusiasmera och motivera andra. Du har ett utpräglat ordningssinne och motiveras av att driva förbättringsarbete. Vidare har du en stark vilja att skapa nöjda kunder. Är du den vi söker? Då har vi rollen för dig!

Dina arbetsuppgifter:

Några av de viktigaste uppgifterna för dig som Operativ Teamleader för Logistik är att ansvara och leda den dagliga driften av både personal och planering. Du leder och stöttar teamet effektivt samt ser till att alla processer och verktyg fungerar optimalt. Vi arbetar aktivt med ständiga förbättringar i alla våra processer och flöden vilket kommer att vara en viktig del av ditt arbete. Till din hjälp har du ett team på 3 personer.

Denna arbetsroll innebär ansvar, kontroll och utförande av dagliga arbetsuppgifter såsom:

 • Stötta teamet i det vardagliga arbetet samtidigt som du är en resurs i den dagliga verksamheten
 • Leveranskontroll på in- och utflöden med tillhörande logistiktjänster (lagerhållning, konfiguration och återtag) samt övriga funktioner
 • Ansvara för den dagliga kommunikationen och informationen
 • Leda utvecklingen av kvalitet, effektivitet, hälsa, arbetsmiljö och säkerhet
 • Arbeta med processerna och verktygen för att optimera flödena. Du kommer att arbeta i ERP-systemet Microsoft Dynamics NAV dagligen och vara en del av olika interna projekt
 • Arbeta för att skapa delaktighet hos medarbetare och ta fram planer för hur både individuella och teambaserade mål ska nås
 • Hålla dig uppdaterad på best practice, lagar och regler samt informera medarbetare om förändringar
 • Ansvara för introduktion av inhyrd personal samt vid nyanställning
 • Rapportera avdelningens löpande verksamhet samt beslut gällande nödvändiga arbetsmiljöåtgärder
 • Övervakning av logistikflöde inom bolagets affärs- och transportsystem

Din profil

Som person är du strukturerad, ansvarsfull, noggrann och sprider härlig energi omkring dig och har förmodligen nära till skratt, men har samtidigt en hög integritet i din yrkesroll. Vidare är du en flexibel person som har förmågan att lösa varje unikt ärende på bästa sätt. Vi söker dig som har en hög grad av social kompetens med en stark samarbetsförmåga samtidigt som du driver din egen och teamets utveckling framåt på ett självständigt sätt genom att ta egna initiativ. När det kommer till logistik är du van att arbeta efter tighta deadlines.

Du som söker har följande kvalifikationer:

 • Några års erfarenhet som Teamleader inom lager/logistik/transport.
 • Dokumenterad kunskap/erfarenhet inom tullhantering/administration.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
 • Mycket god IT-vana (Officepaketet), främst Excel.

Meriterande om du har kunskap och erfarenhet inom området kontinuerlig förbättring (LEAN)

Vad vi erbjuder

Hos oss på B2B välkomnas du till ett varmt och energirikt arbetsklimat som präglas av mycket glädje, samhörighet och hårt arbete. Vi som arbetar här tycker både att det är roligt att arbeta ihop och att ha roligt tillsammans på och utanför jobbet.

Utöver en del i B2B-familjen erbjuds du vid anställning:

 • Möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling
 • Bra och anpassade förmåner i form av bland annat friskvård och sjukvårdsförsäkring
 • Möjlighet att påverka din egen arbetsroll och utvecklingen av den

Våra värderingar är viktiga för oss och därför har vi en bredd bland personliga egenskaper, bakgrund, ålder, kön och erfarenheter. Vi har även insett att det är en framgångsfaktor för oss som företag. Vi värdesätter därför en jämn köns- och åldersfördelning samt en etnisk och kulturell mångfald. Vill du bli en del av vårt härliga gäng? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande.

Vill du bli en del av vårt härliga gäng?

Startdatum: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Stockholm, Solna Business Park
Arbetstider: 8-17
Omfattning: Heltid, 6 mån provanställning

Vi samarbetar med Aditro Logistics i denna rekrytering. För mer information om tjänsten kontakta:
Mahmoud Abdalla
+(046) 723970021
Mahmoud.abdalla@aditrologistics.com

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om B2B IT-Partner

B2B-IT Partner är en återförsäljare av IT till företag. Vi grundades 2004 med målsättningen att utmana de stora jättarna i vår bransch. Vi är idag cirka 60 anställda och har samma målsättning som vid starten. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda produkter och tjänster inom IT. Vi är ett snabbfotat företag som kan agera flexibelt och självständigt för att hela tiden ligga i framkant med vårt marknadserbjudande. På B2B står kundkontakt och lyhördhet i centrum. Ingen kund är för stor eller för liten. Med tiden har vi byggt upp erfarenhet och kompetens som täcker det breda spektra av behov och utmaningar som vi ställs inför. Vår slogan ”Lite snabbare, lite bättre” är ett förhållningssätt som genomsyrar hela företaget och sättet vi arbetar på.

Våra kunder är företag och organisationer i storleken 10 till 5 000 anställda inom både privat och offentlig sektor. Hos oss arbetar det flest personer med antingen en säljande eller en teknisk roll. Verksamheten är uppdelat i två grenar; Försäljning och Advanced Solutions. Vi har fyra olika affärsområden; Infrastruktur, Tjänster, Workplace och Cloud. Alla våra medarbetare arbetar på vårt kontor i Solna.