hallo

Nominerade till Tillväxtresan 2020

Vi på B2B IT-partner är stolta över att kunna berätta att vi är nominerade till HPE Aruba The Edge 2020s kategori Tillväxtresan 2020. Eventet går av stapeln den 8 juni.

HPE Aruba är en av våra strategiska partners inom nätverk och säkerhet, där vi med våra konsulter och pre sales har hög kompetens och hjälper gärna dig som kund att nå dit du vill. Vi har flera lyckade case bakom oss där våra kunder har fått ut bra affärsnytta med Arubas nätverk. Ta gärna kontakt med oss för att få hjälp med att uppgradera ert nätverk!

Vad är The Edge?
Det handlar om den digitala resan som varje person, företag och organisation går igenom. Det är vid kanten till den resan som påverkar och inspirerar till att komma framåt. Vår vardag och fritid skulle se helt annorlunda ut om den där uppkopplingen inte fanns. Enkelt uttryckt är det vid kanten, the Edge, som allt händer. Det tar människor, teknik och data närmare varandra för att göra och nå fantastiska saker. Genom att göra denna resa kommer du fram till kanten och når nya möjligheter till nätverk och säkerhet.