hallo

Mobilförbud i bilen 1 februari – Headset är lösningen

Mobilförbud

Den 1 februari i år träder en ny lagändring i kraft. Då blir det förbjudet att köra bil med mobiltelefon i handen och det innebär förbud mot att tala i en handhållen mobiltelefon, skicka sms eller uppdatera sina sociala medier vid färd på väg med motordrivet fordon. Källa:
https://polisen.se/Lagar-och-regler/Trafik-och-fordon/Mobilanvandning-i-trafiken/

Lösningen -> trådlösa headset

Med headset kan du fortsätta dina samtal på ett säkert sätt även när du kör bil. Vi har många olika modeller av smarta headset med riktigt bra ljud och bullerdämpning och där du också kan fortsätta dina samtal smidigt genom att ansluta fler enheter och växla mellan t.ex. mobil och dator när du väl är framme på kontoret, hemma eller caféet.

Oavsett headset eller ej, kör alltid försiktigt!

Tips på ett urval headset:

Trådlösa öronsnäckor – Jabra Evolve 75e

Jabra Evolve 75e är Skype for Business-certifierade med aktiv bullerdämpning. Evolve 75e fulladdas på bara två timmar, och batteriet ger upp till 14 timmars användning. Fem funktionsknappar ger enkel åtkomst till samtal och musik, och det finns en smartknapp till Siri® och Google Now™ med ett enda tryck. Tack vare flera passformer för gels och Earwings får man komfort under hela dagen.

Sköna lurar – Jabra Evolve 65

Evolve 65 är ett trådlöst headset med inbyggd Busylight-funktion och dubbelanslutning till två Bluetooth®-enheter. Headsetet har en trådlös räckvidd på upp till 30 m bort från din mobiltelefon och/eller dator. Till Evolve 65 finns också ett laddningsställ som tillval, för enkel och praktisk laddning och förvaring på skrivbordet. Jabra Evolve 65 finns både i mono och duo

Samtalsfokus – Jabra Motion UC

Fokusera på samtalen, inte tekniken. Intuitiva funktioner som anpassar sig efter din omgivning och dina rörelser. Anslut till alla dina telefoner med ett enda headset och överför samtal mellan telefoner när du behöver gå iväg. Gå upp till 100 meter bort och med en taltid som räcker hela dagen, med utmärkt samtalskvalitet och komfort. När headsetet ligger stilla aktiverar rörelsesensorn ”Power Nap”-läget för att spara på batteriet.

Bort med bullret – Jabra Stealth UC

Upplev otroligt ljud – oavsett om samtalet sker på vägen, på kontoret eller hemma. Avancerad Noise Blackout™-teknik garanterar tydliga och bullerfria samtal. Dubbla mikrofoner reducerar bakgrundsljudet så att din röst hörs utan problem. HD Voice* ger HD-ljudkvalitet i båda ändarna av samtalet. Fungerar till alla Bluetoothaktiverade mobiltelefoner och datorer via USB-dongel.

Svårt att veta vilket headset som passar er? – Testa!

Skulle du vilja prova några lurar eller att vi kommer ut och visar lite olika alternativ för kollegorna, så ni hittar vad som passar er bäst, tveka inte att kontakta Matts som kan allt om telefoni hos oss.

Matts Eliasson 073-66 33 129 matts.eliasson@b2bitpartner.se

Jag vill gärna bli kontaktad

Vi hjälper er på resan mot en IT som klarar verksamhetens framtida krav.