LIA som Marknadskoordinator
i Solna Business Park

B2B IT-Partner är en återförsäljare av IT till företag. Vi grundades 2004 med målsättningen att utmana de stora jättarna i vår bransch. Vi är idag cirka 70 anställda och har samma målsättning som vid starten. Vi erbjuder våra kunder skräddarsydda produkter och tjänster inom IT. Vi är ett snabbfotat företag som kan agera flexibelt och självständigt för att hela tiden ligga i framkant med vårt marknadserbjudande. På B2B står kundkontakt och lyhördhet i centrum. Ingen kund är för stor eller för liten. Med tiden har vi byggt upp erfarenhet och kompetens som täcker det breda spektra av behov och utmaningar som vi ställs inför. Vår slogan ”Lite snabbare, lite bättre” är ett förhållningssätt som genomsyrar hela företaget och sättet vi arbetar på.

Våra kunder är företag och organisationer i storleken 10 till 5 000 anställda inom både privat och offentlig sektor. Hos oss arbetar det flest personer med antingen en säljande eller en teknisk roll. Verksamheten är uppdelat i två grenar; Försäljning och Advanced Solutions. Vi har fyra olika affärsområden; Infrastruktur, Tjänster, Klient och Logistik. Alla våra medarbetare arbetar på vårt kontor i Solna.

Om praktiken
I praktiken som marknadskoordinator kommer du att vara en viktig del i vår marknadsföring. Rollen passar dig som trivs med eget ansvar, är driven och har en hög servicekänsla. Tillsammans med marknadsteamet kommer du att få vara med i flera olika projekt och även driva egna.

Som praktikant hos oss kommer du att få vara med och jobba olika delar inom marknadsföringen:

 • SEO
 • Kampanjarbete för sociala medier
 • Skapa innehåll och uppdaterad i sociala medier
 • Content för landningssidor och nyhetsartiklar
 • Utforma artiklar, nyheter och sidor för deras tjänster och produkter
 • Grafisk design och filmproduktion
 • Underhålla hemsidan (i WordPress)
 • Delta i marknadsprojekt såsom vårt 20 års jubileum 2024

Om det finns någon del som du gärna skulle vilja utvecklas mer inom så finns det stora möjligheter till att få fokusera på de delarna hos oss. Kom med förslag och var nyfiken så kommer praktiktiden att ge dig massor av nya kunskaper hos oss.

Vad vi söker
För att passa och trivas på B2B krävs att du gillar och drivs av att ge bra service och att jobba hårt mot både individuella och gemensamma mål. Du behöver vara samarbetsvillig, gilla att jobba i team kring olika typer av uppgifter samt vara flexibel i ditt förhållningssätt. Vi har ett stundtals mycket högt tempo, vilket kan variera från dag till dag. Det är därför viktigt att du är bra på att hantera tempoväxlingar och gillar approachen att man hugger i när och var det behövs.

Vi söker dig som just nu utbildar dig inom marknadsföring. Det är viktigt att du är strukturerad och har en positiv inställning. Du är nyfiken och har ett eget driv samt gillar att använda din kreativa förmåga. Vi ser även att du är flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift. Det är en fördel om du har kunskaper i Officepaketet samt i Adobe InDesign/Photoshop och WordPress men inte ett krav. Har du även kunskap i Google Analytics, Adobe Premiere ser vi det som ett stort plus men som tidigare inte ett krav.

Vad vi erbjuder
Hos oss på B2B välkomnas du till ett varmt och energirikt arbetsklimat som präglas av mycket glädje, samhörighet och hårt arbete. Vi som arbetar här tycker både att det är roligt att arbeta ihop och att ha roligt tillsammans på och utanför jobbet.

Information:

 • Praktiken är hybrid, vilket innebär att du kan välja när du vill arbeta hemifrån och på plats i Solna Business Park.
 • Vi har inte möjlighet att anställa efter praktiken men däremot kommer du att få ett fint intyg och referens vid bra arbete.
 • Du kommer att ha en handledare som hjälper dig under praktikens gång.

Ansök idag
Skicka gärna in din ansökan redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecka Lundin, Marknadskoordinator på telefon 073-148 63 03 eller rebecka.lundin@b2bitpartner.se.

Vi har lärt oss att en bredd bland personliga egenskaper, bakgrund, ålder, kön och erfarenheter är en framgångsfaktor för oss som företag. Vi värdesätter därför en jämn köns- och åldersfördelning samt en etnisk och kulturell mångfald.

Vi ser fram emot att höra från dig!