Logistik för era IT-lösningar

Logistik är ett av de områden där ett företag kan spara tid och pengar. B2B IT-Partner är högt certifierade inom flera områden och har byggt upp ett eget logistikcenter. Det gör att vi kan hjälpa er att hitta den mest optimala lösningen utifrån era särskilda förutsättningar.

licence

Effektivare arbete

Får ni inte tiden att räcka till på grund av en åtstramad IT-avdelning? Samtidigt som viktiga frågor kvarstår angående försäkringar, vilka regler som gäller vid leveranser utanför EU och säkerhet. Säkra leveranser är en förutsättning för att ert arbete ska fungera felfritt. Vi ser till att rätt vara levereras till rätt plats, på rätt tidpunkt.

Spara tid och pengar

B2B IT-Partner har ett eget logistikcenter i Stockholm med egen personal i samma lokal. Det gör att vi kan spara tid och pengar åt dig som kund. Låt oss hantera installationer av klienter, infrastruktur och leveranser – så att ni kan ägna er åt att utveckla er verksamhet. Inom konfigurering hjälper vi till att förkonfigurera hård-/mjukvara för servrar, datorer, arbetsstationer och skrivare. Vi erbjuder stöldskydds- och inventariemärkningar.

Pålitliga och miljövänliga leveranser

Vi levererar över hela världen, och har stor erfarenhet inom området. Vi erbjuder ett tryggt lagerhotell med säkerhetsklass 3. Ni får en garanterad leverans och möjlighet att förlänga livscykeln på aktuell produkt. Som kund kan du välja att få leveransen avemballerad ur ett miljövänligt perspektiv. Vi erbjuder även återtag. Det innebär att vi tar hand om er IT-utrustning på ett säkert och miljövänligt sätt när den är förbrukad.

B2B IT-Partner erbjuder följande tjänster inom logistik:

Konfigurering
Samleverans
Återtag
Lager
Imagehantering
Fleet Management

Prislista klient för stat, kommun och landsting, se länken: Offentlig prislista

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Tjänster

Licens

Vi hjälper er på resan mot en IT som klarar verksamhetens framtida krav.