hallo

Bildskärmar med full HD-skärm och bred betraktningsvinkel

Hur kan du bli mer produktiv med din bildskärm? Arbeta med en bred betraktningsvinkel samt se ditt arbete i otrolig FHD-skärpa från Dell 27. Deras IPS-teknik ger jämn färg- och bildkvalitet i en bred betraktningsvinkel.

För högsta produktivitet ska bildskärmen är också vara snäll mot ögonen. Bildskärmarna är flimmerfria och har ComfortView, en programvara som filtrerar bort skadligt blått ljus. Den har utformats för vara så vilsam för ögonen som möjligt, även om du tittar länge.

Bildskärmar från Dell

En bildskärm är mer än bara en skärm. Den är byggd för att göra jobbet enklare för dig, var du än sitter. Genom bra programvara är Dell 27-serien skonsam mot ögonen, ger jämn färg- och bildkvalitet och går att anpassa efter dina behov. Utöver detta uppfyller skärmarna flera föreskrifter och miljöstandarder som EnergyStar®, EPEAT® Goldi och TCO.

Funktionell, modern och platsbesparande design från Dell

Maximera din ditt arbete med en smidig bildskärm till din dator. Du kan undvika trassel med hjälp av platsbesparande funktioner, som ett kompakt stativ och förbättrad kabelhantering. Bildskärmen är dessutom ren och enkelt utformad med en smal ram som ger ett modernt utseende.

Bildskärmen Dell 27 – E2722HS

Bildskärmen är en 27-tums Full HD-skärm med bred betraktningsvinkel. Skärmen har höjdjusteringsmöjligheter, inbyggda högtalare och HDMI-anslutning.

Bildskärmen Dell 27 – E2722H

Bildskärmen är en 27-tums Full HD-skärm med en bred betraktningsvinkel och en miljömedveten design. Den går enkelt att ansluta till nyare och äldre system via HDMI-, VGA- och DP-portar.

Ge kraft åt alla dina anslutningar

Dell Thunderbolt dock – WD19TBS ger den bästa kompatibiliteten mellan Dells bärbara företagsdatorer. Dockningsstationen är också kompatibel med bärbara datorer från andra tillverkare, till exempel HP och Lenovo, som stöder branschstandarder för Thunderbolt-dockning.

Dell Thunderbolt dock – WD19TBS

Med Dell ExpressCharge kan du ladda upp datorn till 80 % på en timme så att du kan hantera arbetsdagen effektivt samt öka strömförsörjningen och ladda ännu snabbare med en dockningsstation som ger upp till 130 W. Dockningsstationen passar perfekt till Dell Workstations eller till bildskärmarna ovan.