hallo

Hur väljer jag rätt dator?

I en djungel av datorer som passar olika förutsättningar kan det vara svårt att hitta en lösning som passar just dig. Därför hjälper vi dig på traven. För att du ska kunna arbeta utifrån dina behov och egenskaper har vi samlat våra favoriter från HP.

Arbete på språng

I en tid där hemarbete och kontorsarbete flyter ihop och är synonymt med varandra är HP EliteBook något att föredra. En snygg, komplett och tålig produktfamilj som förenklar det mobila arbetet. HP EliteBook erbjuds med bland annat det inbyggda sekretessfiltret HP Sure View, vilket innebär att du aldrig behöver oroa dig över att obehöriga ska se vad du arbetar med. En annan säkerhetsfunktion är HP Sure Sense som använder egna djupinlärningsalgoritmer och avancerade neuronnät för att instinktivt känna igen malware och skydda mot aldrig tidigare uppmärksammade attackvägar. Med HP EliteBook får du en stilren och trygg lösning som möjliggör multitasking – oavsett kontorsplats.

Trött på att det buffrar?

Arbetar du med tunga program som kräver mycket av din hårdvara?

Då är HP ZBook-familjen ett alternativ för dig. En bärbar produktfamilj som erbjuder högpresterande hårdvara, prestanda och batteritid. Med grafikkorten NVIDIA QUADRO eller NVIDIA GeForce RTX kan du arbeta med tunga program och samtidigt svara på mejl, utan att det krånglar. HP ZBook är utrustade med kraftfulla processorer så du snabbt och effektivt kan ge dina skisser och idéer liv. Ett perfekt val om du arbetar med programvaror som Adobe Creative Suite eller liknande.

Om vargen kommer, är ditt företag redo?

Under pandemin har cyberattacker ökat med 400 %. Hemarbete har möjliggjort en enklare väg in för cyberkriminella. Molnbaserade antivirusprogram skyddar dig inte till 100 %. Med HP Wolf får du robust endpoint security som skyddar under, i och ovanpå operativsystemet. Alltså är hårdvaran skyddad inifrån och ut.

HP bidrar till en grönare planet

HP tror på en grön framtid och lägger mycket resurser på att utveckla sina produkter för att påverka vår planet så lite som möjligt. HPs miljöarbete gäller hela produktfamiljen. Från HP Elite Dragonfly som är den första laptoppen i världen som innehåller delar som är tillverkade av havsbunden plast till HPs återvinningsprogram där du kan återvinna dina gamla produkter och samtidigt få rabatt på dina nya – bra för både plånboken och miljön.

Vill du veta mer om HP och deras produkter?

Ta kontakt med vår specialistsäljare Monica Karlsson, så hjälper hon dig på vägen till rätt dator för just ditt arbete.

Länk

Event

Länk

Nyheter