Hur lyckas du med dina AI-projekt?
Insikter från HPE:s event

Fredagen den 29 september var vi hos vår partner HPE för att både lyssna på olika dragningar och för att delta i paneldebatt, där Bo Holmqvist representerade oss.

I första paneldebatten ”Hur lyckas du med dina AI-projekt”, möjligheter och utmaningar så var Inovia med i panelen och pratade om deras företag och deras lösningar kan hjälpa organisationer att jobba tillsammans med AI i stället för emot det.

”Hur lägger du grunden för AI och hur optimerar du och framtids säkrar du din IT på ett hållbart sätt” 

Bo Holmqvist pratade mycket om hur viktigt vårt partnerskap med tillsammans med Inovia är för att säkerställa dataintegritet som speglas i GDPR och CloudAct-utmaningarna. Vidare nämnde Bo anledningen till att vi valde just HPE Ezmeral-plattformen för att komma i gång med en modern plattform för AI, Container Plattform som tjänst. Och att nyckeln till att komma i gång var att låta HPE GreenLake Managed Service ta hand om hela plattformen under uppstartsåren till vi fått lära oss och skapa den med egen kompetens.

Ezmeral-plattform – ett större värde

Inovia är först ut att lasta Ezmeral-plattformen med värde, men vi planerar för att fler kunder ska flytta sina containerapplikationer från publika moln till ett ”svenskt moln som finns nära dig”. För att kunna erbjuda kunder med egna containerapplikationer att flytta från publika molnet, är det av största vikt att de ingående mjukvarorna följer Open standard CNCF för enkel mobilitet i en hybrid IT miljö. Plattformen kommer att skapa värde för slutanvändaren via nya applikationer.

Vill du veta med om HPE eller vår tjänst Container Plattform? Tveka inte att ta kontakt med Ben Löthman så hjälper han dig vidare.

Ben Löthman, Specialistsäljare inom Tjänster, svarar gärna på dina frågor direkt
T: 073-042 06 05
@: Ben.Lothman@b2bitpartner.se

Länk

Fler event

Länk

Nyheter

Vi hjälper er på resan mot en IT som klarar verksamhetens framtida krav.