Hur du hanterar säkerhet och automatisering från Edge till Cloud

Den 9 september kommer HPE att köra ännu ett Lightboarding-webinar tillsammans med Markus Leinonen och det är något som vår SuperBo varmt kan rekommendera alla intresserade att lyssna på. Det är en Lightboarding Live-session där Markus på ett enkelt och pedagogiskt sätt ritar upp hur det går till och svarar på frågor.

Information om webinariet

Hewlett-Packard Enterprise tillkännagav på HPE Discover sitt ledarskap inom hybridmoln med flera innovationer i HPE GreenLake edge-to-cloud-plattformen. Med HPE GreenLake, som är branschens mest robusta och beprövade plattform för molntjänster i datacenter, remote siter och längst ut i kanten av nätverket, möjliggör dessa nyheter en unik möjlighet att växa er verksamhet och bli mer konkurrenskraftig.

HPE har återigen bjudit in Markus Leinonen från Devilabs Inc. som värd till detta webinar. Han kommer att dela med sig av sina kunskaper och svara på alla dina frågor genom att utföra en av hans berömda Lightboarding Live-sessioner.

Registrera dig för detta exklusiva Lightboarding -webinar idag, där HPE avslöjar fakta som:

  • Vad de menar när de säger att GreenLake är “The Edge to Cloud Platform”
  • Hur data och information skyddas mot det växande antalet cyberhot
  • Hur HPE har blivit en hybridskalare
  • Fördelarna med Silicon on Demand från Intel

Tillsammans med Markus kommer de att göra det klart för dig hur dessa nya och förbättrade innovationer kan göra det möjligt för organisationer att påskynda omvandling och innovation, och samtidigt ta itu med säkerhetsproblem.

  • När: 9 september 2021
  • Tid: 10:00
  • Längd: 45 minuter

P.S. Detta webinar kommer inte att spelas in, se till att registrera dig så du inte missar det!

Event, Tidigare event

Datum9 september
Tid10:00
PlatsZoom-Webinar