Humana

Företagsbeskrivning

Humana är Sveriges ledande privata idédrivna omsorgsföretag med verksamheter inom personlig assistans, LSS-boende, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt en skola för elever med funktionsnedsättning. Humana har 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland, varav ca 9 000 i Sverige. Tillsammans arbetar man efter visionen “Alla har rätt till ett bra liv”.

Utmaning

Med en driftorganisation på fyra personer för att hantera ett av Sveriges största och växande nätverk behövdes en stabil partner med snabba fötter och rätt tjänster som kunde garantera bra upptid och skalbarhet. Det behövdes leveranser med installation över hela Sverige och det stod klart att Humana behövde en kunnig och professionell IT-partner.

Lösning

B2B IT-Partner kunde erbjuda en helhetslösning för Humanas samtliga kontor i Sverige. Bland tjänsterna ingår förkonfigurering av nätverksutrustning, leverans och installation för över hundrafemtio platser över landet. B2Bs logistiksavdelning håller den utrustning Humana behöver på lager, redo för leverans dagen efter beställning.

Resultat

Tjänsterna och produktkunskapen från B2B IT-Partner har lett till att Humana idag är mycket flexibla, snabba och effektiva på att starta nya verksamheter och göra förändringar. Det spar väldigt mycket tid för företagets egen IT-avdelning och gör att Humana kan leverera ett mervärde och tjänster till verksamheten som är beroende av en väl fungerande IT-miljö.
“För oss är det viktigt att ha en kompetent IT-partner bakom oss. Med B2B IT-Partner går det fort från beställning till leverans och de arbetar strukturerat och återkopplar enligt våra riktlinjer och instruktioner.”
– Mats Grundel, CIO, Humana

Vi hjälper er på resan mot en IT som klarar verksamhetens framtida krav.