hallo

Server lagring och managering i en och samma produkt

Hur sparar hyperkonvergerade lösningar på CapEx och OpEx? Läs hur IDC beskriver varför det är dags att se över datacentret med HPE SimpliVity:

Är det dags att sluta jobba i silos i ert datacenter, med långa ledtider som följd? Låt oss presentera HPE Simplivity, EN lösning som hanterar server, lagring, backup och managering av allt i ett välkänt GUI: VM Ware vCenter.

Värdet med HPE Simplivity

Innebär komplexiteten i ert datacenter att er möjlighet till innovation är begränsad? HPE Simplivity ger IT-chefer och tekniker flexibilitet och en ekonomi som är bättre än i det publika molnet. Detta kombinerat med kontrollen och möjlighet till styrning som det egna datacentret ger. Det är ett hyper-convergerat kraftpaket som kan hantera era mest krävande applikationer.

Simplivity gör hybrid IT enkelt genom att erbjuda integrerad server, lagring och virtualisering med avancerade tjänster för dataeffektivitet, backup, återställning, HA och distaster recovery samt helt policybaserad VM-centrerad administration.

Unik arkitektur i grunden

Simplivity använder en helt unik arkitektur som nyttjar den underliggande infrastrukturen på det mest effektivaste sättet. Resultatet är en lösning där prestandan och diskeffektiviteten är högre än i jämförbara lösningar. Tack vare den högeffektiva teknologin och nytänket elimineras i stort sett all administration, vi ger våra kunder förutsägbar prestanda och kapacitet med högsta möjliga upptid.

Förutsägbar prestanda och effektivitet

Lagringen i HPE SimpliVity är 100% flashbaserad vilket ger er förutsägbar och hög linjär prestanda med låg latency. HPE Simplivity kan genom att använda sig av hårdvaruassisterad in-line dedup och komprimering som alltid är påslagen för alla laster reducera I/O, nätverkstrafik och självklart diskåtgång och detta även mellan noder, inte bara inom en nod.

Inbyggd backup och katastrofsäkring

Eliminera behovet av 3:e parts backupmjukvara. HPE SimpliVity levererar robusthet, inbyggd säkerhetskopiering och bandbreddseffektiv replikering, allt du behöver för att säkerställa högsta nivå av dataintegritet och tillgänglighet.

Vill du veta mer eller testa?

Hör av dig till oss för att boka en genomgång eller demo direkt.
B2B hjälper gärna till med analys över er nuvarande miljö, rätt design av HPE Simplivity och en POC eller demoenhet för att visa på värdena av lösningen i verkligheten, inkl B2B drift-tjänster.

Affärsområdeschef för infrastruktur och Cloud hos B2B:
Daniel Lagerström
073-148 63 22
daniel.lagerstrom@b2bitpartner.se

Jag vill gärna bli kontaktad

Vi hjälper er på resan mot en IT som klarar verksamhetens framtida krav.