hallo

HPE GreenLake
Molnupplevelsen där du behöver den

 

Hur kan du få ut den bästa möjliga effekt av er hybrida IT med HPE GreenLake? Hur kan den göra ditt arbete enklare? Genom att bland annat använda den på följande fyra sätt.

Enkla självbetjäningsfunktioner
Genom att använda enkla färdigkonfigurerade resurser, se över dina kostnader och följa kapacitetsprognoser kan du enkelt hålla koll på vad som händer. Allt detta gör du via HPE GreenLake Central.

Flexibilitet – betala endast per användning
Undvik onödigt höga kostnader genom att du bara betalar för det du använder. Det gör att du kan hålla kostnaderna på rimliga nivåer i stället för att de ska dra i väg.

Kapacitet – skala upp och ned
Du kan dessutom reducera dina kostnader med skalbar kapacitet, både uppåt och nedåt, beroende på vad du och ditt företag behöver för stunden.

Administrerat för dig
Använd kompetensen på rätt sätt i ditt IT-team och lägg tidskrävande hantering av resurser i molntjänster i stället. Då blir det mer tid för utvecklingsprojekt och hanteringen av resurser internt kan användas på rätt sätt.

Arbeta hållbart med HPE GreenLake

Genom att välja att arbeta med HPE GreenLake som molntjänst kan du reducera ditt företags inverkan på miljön. Du sparar energi i ditt datacenter eller hos din IT-leverantör. Dessutom kan du enkelt arbeta med några av de som är ledande i branschen såsom Microsoft och Intel som bygger sina planer på HPE GreenLake.

Du kan förenkla ditt hybrida moln genom att nyttja en säker molnbaserad plattform med de senaste innovationerna från GreenLakes-molntjänster. Det ger dig en flexibilitet som också kan se till att ditt datacenter håller måttet och undviker onödiga kapitalkostnader genom ett nätverk av flera datacenter.

Håll din data säker med flexibel infrastruktur

Det viktigaste ditt företag har är information och data, därför är det extra viktigt att hålla det säkert. I HPE GreenLake finns ML Ops, HPC, datahantering och skydd för att du ska kunna fokusera på att få din data att arbeta för dig i stället för att oroa dig för att data försvinner eller hot utifrån.

Inte nog med att HPE GreenLake har hög säkerhet så kan du få ut mer flexibilitet. Detta uppnår du genom bättre prestanda, kunna skala upp och ned och effektivitet över all din lagring och databehandling. Vad leder då detta till? Du kan fokusera mer på innovation eftersom tjänsten innehåller förkonfigurerade alternativ för allmänna-, kombinerbara-, verksamhetskritiska- och dataskydd.

Vill du veta mer?

Vår specialist inom infrastruktur Bo Holmquist finns alltid tillhands för att svara på dina frågor och utmana dig så att du får rätt lösning för just ditt företag.

Ladda ner vårt Whitepaper så får du veta mer om GreenLake!

 

Bo Holmquist, Solution Architect, svarar gärna på dina frågor direkt!
T: 070-219 05 30
@: Bo.Holmquist@b2bitpartner.se