hallo

HP produktlansering – Leveransklara för hösten 2020

Senaste produktlanseringen från HP

Niclas Oldmark, Alliance Manager på HP presenterar modellerna som har lanserats och som nu är leveransklara under hösten. Lyssna in detta webinar om du vill höra om de senaste HP produkterna med snygg och tunn design som är optimerade för samarbeten, hållbara och säkra och med egenskaper som gör att de fungerar lika bra på arbetet som hemmakontoret.

Om du vill höra om en specifik del kan du hoppa fram till nedan angivna tider.

800-serien – 09:30

1000-serien – 24:50

Chrome for Enterprise – 34:15

Display & dockningslösningar – 39:20

Vad är nytt?

HP arbetar cirkulärt och vill begränsa klimatpåverkan genom bl.a. ansvarsfulla materialval och skeppar nu med tåg istället för flyg. Nu är deras mest hållbara och miljövänligaste line-up hittills lanserad. Maskinerna är både lättare och mindre. Det är helt nya generationer i deras företagssortiment där allt blir bättre, från designen till processorarkitekturen och förbättrade samarbetsmöjligheter. Något som också är värt att nämna är den senaste generationen Sure view, det elektroniska sekretessfilter, som nu finns i en uppdaterad tappning och med överlägsen sekretessupplevelse mot tidigare generationer.

Elitebook 800-serien

G7 serien är här! En vackert designad och lätthanterad serie bärbara datorer med flera lager av säkerhet och samarbetsverktyg som gör det möjligt att vara produktiv var som helst. Elitebook 800-serien finns i olika format – traditionell bärbar dator eller 360 graders omvandlingsbar dator. Den mekaniska dockan ersätts nu av USB-C docka.

Nu kan du välja mellan AMD och Intel processorer. Ex 840 med slutsiffra 0 står för Intel processor och ex. 845 står slutsiffra 5 för AMD Ryzen processor.

Elitebook 1000-serien

Den dynamiska serien där modellerna antingen är vikbara eller med utdragningsbart tangentbord. Chassit är 6% mindreoch 4,7 % lättare. X360 1030 modell väger endast 1.21 kg. Med inbyggd Precense Aware kan datorn både låsa och låsa upp sig vid din närvaro. Har du möte och det blir rundgång känner denna modell av det och stänger då av ljudet inom 2 sekunder. Den mekaniska dockan ersätts nu av USB-C docka även för 1000-serien.

Chrome for Enterprise

Från början vad dessa modeller mest dedikerade för skola. Men nu också många unga företag som jobbar helt cloudbaserat och vill ha enheter som är byggda för företagsmarknaden. Kunder/ företag som önskar max 1-2 applikationer som t.ex hemtjänst, servicetekniker passar denna modell som är mer robust och tålig.

1000 – serien i Chrome for Enterprise är premium modellen och har den senaste tekniken, är tunn och lätt.

Pro 600-seriern – Är fullt dockningsbar och byggd för att verka i en företagsmiljö.

Erik Celander, Specialistsäljare klient, svarar gärna på dina frågor om PC-sortimentet.
T: 073-66 33 121
@: Erik.Celander@b2bitpartner.se

Länk

Event

Länk

Nyheter