hallo

     

HP EliteBook 835 G8-serien

Multi-taska dig enkelt genom arbetsdagen med den vackert designade och kraftfulla EliteBook datorn med AMD.

HP EliteBook 835 G8 – 13.3″
Art.nr : 4R9S4EA#UUW

Läs mer

HP EliteBook 845 G8 – 14″
Art.nr: 4R9R7EA#UUW

Läs mer

HP EliteBook 855 G8 – 15.6″
Art.nr: 4R9R0EA#UUW

Läs mer

Precisionsdesign

Designad med maskinbearbetat aluminiumskydd och ny lättöppnad framkant. Tangentbordet är tillverkat av 50% återvunna DVD-skivor. Ytterförpackningen är hållbar och kan återvinnas igen efter användning. 1

Ren prestanda

Den kraftfulla och batterieffektiva AMD Ryzen ™ PRO-processorn med Radeon ™ VEGA-grafik hjälper dig genom hela dagen.2

Otrolig bildkvalitet

Välj mellan extra ljus, 1000-nits, skärm med pekfunktioner som tillåter användare att arbeta praktiskt taget var som helst med flexibel 170 graders lutning.

Avancerat ljud

Kraftfulla högtalare med diskreta förstärkare ger dina samtal kristallklart ljud medan HP Noise Cancellation och en tredje utåtvänd mikrofon blockerar bakgrundsljud. Utformad för samarbete.

Elegant design, kraftfulla funktioner

En helt ny design med nytt tyst tangentbord och styrplatta, och kraftfulla samarbetsverktyg så att du kan vara produktiv var som helst.

HP’s smarta funktioner

Windows 10 Pro

Arbeta snabbt och effektivt hela dagen med Windows 10 Pro 10 och kraftfulla säkerhetsfunktioner från HP.

Kraft och kreativitet

Hantera konferens- och grafikintensiva uppgifter enkelt med integrerad AMD Radeon™ Vega grafik.

Längre batteritid & snabbare laddning

Long life batteri tar dig genom hela mötesdagen utan att behöva ladda. Ladda upp din PC med HP Fast Charge – nå 50 % batterinivå på bara 30 minuters laddning.11

Klara tuffa tester

HP EliteBook 805 G7 serien har genomgått 120 000 timmar av HPs totala testprocess och är utformad för att klara MIL-STD 810G-testning12.

Flexibel dockning

Anslut din dator med den mångsidiga, eleganta och platsbesparande HP USB-C Dock G513 till dina skärmar, enheter och trådbundet nätverk.

Håll dig uppkopplad

Fortsätt vara uppkopplad med stöd för den senaste trådlösa bredbandstekniken via 4G LTE.14

Världens säkraste datorer 3

Surfa tryggt, undvik visuella hackare och övervaka och återställ dessutom BIOS i minnet automatiskt, tack vare de allra senaste funktionerna för datorsäkerhet.

HP Sure Start  4

Tillhandahåller hårdvaruförstärkt, självåterställande skydd som automatiskt återställer BIOS och annan viktig inbyggd programvara.

HP Sure Sense 5

HP Sure Sense utnyttjar djupinlärnings-AI för att identifiera och avväpna tidigare okända attacker vilket hjälper till att förhindra angrepp innan de inträffar.

HP Sure Click 6

Hjälper till att skydda datorn från infekterade webbplatser, skadlig kod, utpressningstrojaner (ransomware) och virus med hårdvaruförstärkt säkerhet för webbläsare.

HP Sure View Reflect 7

Blockera omedelbart nyfikna ögon genom att få din skärm att se ut som en reflekterande kopparfärg när den ses från sidan.

HP Privacy Kamera 8

Känn dig trygg med en inbyggd HP Privacy-kamera8 som blockerar linsen på din kamera.

AMD Memory Guard 9

AMDs PRO processorer hjälper till att skydda data med fullständig minneskryptering.

AMD logo är registrerat varumärke som tillhör AMD.

 1. Tillhandahålls av Forest Stewardship Council-certifierade leverantörer.
 2. Processorer med fler kärnor är utformade för att förbättra prestanda för vissa programvaruprodukter. Inte alla kunder eller programvaruapplikationer kommer nödvändigtvis att dra nytta av användningen av denna teknik. Prestanda och klockfrekvens varierar beroende på applikationsarbetsbelastning och hårdvaru- och programvarukonfigurationer. AMDs numrering är inte ett mått på klockhastigheten.
 3. Baserat på HPs unika och omfattande säkerhetsfunktioner utan extra kostnad hos leverantörer med 1 miljon sålda HP Elite-datorer med 8:e eller senare generationens Intel®-processorer, eller AMD Ryzen™ 4000 processorer och högre.
 4. HP Sure Start Gen6 är tillgängligt på utvalda HP-datorer.
 5. HP Sure Sense kräver Windows 10.
 6. HP Sure Click är tillgängligt på de flesta HP-datorer och stödjer Microsoft® Internet Explorer, Google Chrome och Chromium™. Bilagor som stöds är Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) och PDF-filer i skrivskyddat läge, när Microsoft Office eller Adobe Acrobat är installerat.
 7. HP Sure View Reflect integrerat sekretessfilter är ett tillval som måste konfigureras vid köptillfället och är utformat för att fungera i liggande orientering.
 8. HP Privacy Camera finns endast på datorer med HD- eller IR-kamera och måste installeras på fabriken.
 9. AMD Memory Guard, kryptering med fullständigt systemminne, ingår i AMD Ryzen PRO- och Athlon PRO-processorer.
 10. 10. Alla funktioner är inte tillgängliga i alla utgåvor eller versioner av Windows. För att du ska kunna dra full nytta av funktionerna i Windows kan systemen behöva uppgraderas och/eller så kan det krävas separat inköpt hårdvara, drivrutiner, programvara eller en BIOS-uppdatering. Windows 10 uppdateras automatiskt och funktionen är alltid aktiverad. Avgifter från internetleverantören kan tillkomma och ytterligare krav kan tillkomma längre fram vid uppdateringar. Se http://www.windows.com/.
 11. Laddar batterierna upp till 50 % inom 30 minuter när systemet är av eller i vänteläge. Nätadapter med en minsta kapacitet på 65 watt krävs. När laddningen har nått 50 % återgår den till normalläget. Laddningstiden kan variera med plus/minus 10 % beroende på vad systemet tolererar.
 12. 12. MIL STD 810G-testning pågår och är inte avsett att visa lämplighet för avtal med USA:s försvarsdepartement eller för militärt bruk. Testresultaten innebär ingen garanti för framtida prestanda under dessa testförhållanden. Vid skador under MIL STD-testförhållanden eller andra oavsiktliga skador krävs HP Care Pack-tillvalet för skydd mot oavsiktliga skador.
 13. Bärbara datorer måste kunna stödja USB-C® ström-, video- och USB-C® och Thunderbolt® industristandarder. Bärbara datorer med USB-C® laddar upp till 100 watt, genom en USB-C®-kabel. Kombikabel säljs separat och krävs för att stödja bärbara datorer upp till 100W och mobila arbetsstationer upp till 200W.
 14. Gigabitklassad 4G LTE-modul är ett tillval som måste konfigureras på fabriken. Modulen klarar nedladdningshastigheter på upp till 1 Gbit/s när operatörer driftsätter femdubbel bärvågsaggregering och kanalbandbredd på 100 Mhz. Det krävs aktivering och separat köpt tjänsteavtal. Bakåtkompatibel med HSPA 3G-teknik.  Fråga tjänsteleverantören om täckning och tillgänglighet i ert område. Anslutnings- samt uppladdnings- och nedladdningshastigheterna varierar beroende på nätverket, platsen, omgivningarna, nätverksförhållandena och andra faktorer. 4G LTE är inte tillgängligt på alla produkter eller i alla regioner.