Hockeyevent med IT-mässa

Vi samlas vid 13.00 för kaffe, genomgång och lagindelning!

Följ med oss till Hovet torsdagen den 9 december för att testa hockey, ta del av de senaste nyheterna från tillverkarna, äta gott och uppleva matchen mellan DIF-Växjö live!

Dags att bli hockeyproffs!

På med skydd, skridskor och hjälm för att ge dig ut på isen för en match i riktig kämparanda! Detta gäller såväl nybörjare som proffs, det finns plats för alla! När musklerna inte klarar en enda stoppsladd till och den kalla ölen har svalkat besöker vi minimässan, där får du chansen att träffa våra partners och titta på de senaste nyheterna.

Middag och match

Avslutningsvis äter vi en god middag tillsammans och ser Djurgården IF möta Växjö. Häng på, det blir kul! Skulle du tveka det minsta, kom ihåg att du inte måste kunna spela hockey för att vara med. Hockey är en lagsport och det finns plats både för nybörjare och proffs! Välkommen önskar B2B IT-Partner tillsammans med samarbetspartners.

Det är först till kvarn som gäller!

 

Viktig information

I och med kommande krav på vaccinationspass från 1:a december på offentliga tillställningar, som till exempel sportevenemang, vill vi informera om detta inför Hockey med IT-mässa den 9 december. Tänk på att ha vaccinationspasset med dig till eventet.

Vi kommer även att erbjuda munskydd, handsprit och lagom avstånd på plats.

Vi ses på Hovet!

Event, Kommande event

Datum9 december
Tid13.00-21.30
PlatsHovet, Entré 16

Anmäl dig här!

  • Övrig information som kan vara bra för oss att veta. T.ex allergier

Vi hjälper er på resan mot en IT som klarar verksamhetens framtida krav.