hallo

Hockeyevent med IT-mässa

Följ med oss till Hovet torsdagen den 12 oktober för att testa hockey, ta del av de senaste nyheterna från tillverkarna, äta gott och uppleva matchen mellan DIF-Färjestad live!

GDPR – vad kan du göra redan nu?

Vi börjar med ett föredrag av Microsoft där vi tittar på vanliga brister i säkerheten hos företag idag och hur olika lösningar kan skydda din organisation. Alexander Hansson, är på plats och berättar mer.

I samband med dragningen bjuds det på lättare lunch & dryck.

Dags att bli hockeyproffs!

På med skydd, skridskor och hjälm för att ge dig ut på isen för en match i riktig kämparanda! Detta gäller såväl nybörjare som proffs, det finns plats för alla! När musklerna inte klarar en enda stoppsladd till och den kalla ölen har svalkat besöker vi minimässan, där du får chansen att träffa våra partners och titta på de senaste nyheterna.

Middag och live-match

Avslutningsvis äter vi en god middagsbuffé tillsammans och ser Djurgården IF möta Färjestad. Häng på, det blir kul! Skulle du tveka det minsta, kom ihåg att man inte måste kunna spela hockey för att vara med. Hockey är en lagsport och det finns plats både för nybörjare och proffs!

Genom att du anmäler dig i formuläret godkänner du att dina kontaktuppgifter sparas hos B2B IT-Partner AB.

Välkommen önskar B2B IT-Partner tillsammans med samarbetspartners.

Tidigare event

DatumTorsdag 12 oktober
Tid12.00 - 21.30
PlatsHovet - Entré 16

Anmäl dig här!

Vi hjälper er på resan mot en IT som klarar verksamhetens framtida krav.