hallo

Upptäck den nya, moderna & effektiva arbetsplatsen!

Välkommen på frukostseminarium hos Dell EMC – 8 juni

IT har gått från att vara ett nödvändigt ont till en möjliggörare för verksamheten i övrigt. Vad vi dessutom ser är att IT har blivit en ytterst viktig konkurrensfaktor; inte minst när det gäller att rekrytera och behålla personal. Framtidens medarbetare tar för givet att de ska få välja vilken enhet de ska använda i jobbet.

Managering och säkerhet

82 % av säkerhetsintrången görs idag i klienter, inte i datacentret. Hur skyddar vi vårt data samtidigt som vi erbjuder en öppen och attraktiv it-miljö?

Välkommen på ett “mini-seminarium” där B2B IT-partner tillsammans med Dell EMC går igenom fem typer av användare och vilken typ av miljö som är lämplig för dem.

PC som tjänst

B2B kommer att berätta möjligheterna till att köpa PC som tjänst och vad det innebär. Vi får veta hur hela flödet ser ut från beställning till återtagande samt om enheter går sönder och behöver bytas ut snabbt så att användare inte förlorar produktion.

Effektiva, produktiva och nöjda användare i en it-miljö anpassad för framtiden, till ett fast pris -HUR?

Vi berättar mer under en förmiddag hos oss på Dell EMC i Solna. Vi avslutar dessutom förmiddagen med en rundvanding i Dell:s showroom där du får se och testa de allra senaste klient- & workstation nyheterna.

Varmt välkommen önskar B2B & Dell!

Agenda:
08.00-08.30 Registrering och frukost
08:30-09.10 Framtidens medarbetare – en användaranalys (DELL)
09.10-09.40 Klient som tjänst – till en fast månadskostnad (B2B)
09:40-10:00 Visning/demo i Dell Showroom

Event, Tidigare event

Datum8 juni
Tid08.00 - 10.00
PlatsDell EMC, Frösundaleden 2B, Solna

Anmäl dig här!

Vi hjälper er på resan mot en IT som klarar verksamhetens framtida krav.