hallo

FRUKOSTSEMINARIUM – Fokus på tillgängligheten 27/3

Välkommen på frukostseminarium den 27 mars!

Lär dig varför klassisk backup inte garanterar tillgänglighet

Pålitlig backup är grunden i vilken IT-verksamhet som helst, eller hur? Det dags att överge den gamla backupen och fokusera på tillgängligheten. En allvarligare dataförlust kan hota hela verksamheten och redan relativt små förluster kan orsaka stor skada. Företag måste fungera 24/7/365, man har helt enkelt inte råd att verksamheten ligger nere eller att förlora data. En affärskritisk applikation skall kunna återställas till drift under 15 minuter och Veeams teknologi lägger stort fokus på enkelhet, automatisering och förutsägbarhet.

Case story – Toyota Material Handling med Bo Holmquist

Toyota Material Handling hade en utmaning där de behövde centralisera och säkra upp omodern och svårhanterlig lagrings-och backuplösning. De behövde få en mer kostnadseffektiv och säker datahantering i verksamheten. Lyssna till en av B2B’s Storage Architect experter Bosse, när han berättar om Toyota Material Handlings resa där de centraliserade flera datacenter, byggde en säker backuplösning och höjde tillgängligheten hela vägen till Disaster Recovery.

B2B lösningar för tillgänglighet

Tillsammans med Veeam presenterar vi flera tjänster som förenklar era dagliga backuper och höjer tillgängligheten, för er verksamhets skull. Vi erbjuder Backup som tjänst med egen hårdvara hos er, remote i vårt säkra datacenter eller som Disaster Recovery-lösning för era mest kritiska applikationer. Vad är er tillgänglighet värd?

Alla som kommer på frukosten får chans att vinna en lyxbrunch för två på Kung Carls bakficka!

Välkommen önskar B2B IT-Partner tillsammans med Veeam
Tidigare event

Datum27 mars
Tid9.00-11.00
PlatsB2B IT-Partner, Svetsarvägen 8 BV, Solna Business Park

Anmäl dig här!

Vi hjälper er på resan mot en IT som klarar verksamhetens framtida krav.