Framtidens arbetsverktyg:
Utforska Microsoft 365 Copilot

Microsoft 365 Copilot kommer att ta sig in i arbetslivet som en kraftfull assistent för att öka produktiviteten och möjliggöra för mer kreativt arbete. Genom att kombinera den imponerande kraften i large language models (LLM), affärsdata och Microsofts 365-appar kommer Copilot skapa ett helt nytt sätt att arbeta.

En nyckelaspekt av Copilot är dess riskmedvetna tillämpning av artificiell intelligens (AI). Företag uppmanas att kliva in i AI-eran på ett medvetet sätt genom interna behovsanalyser, klassificering och inventering av information, en noggrann riskanalys och en tydlig målbild vad Copilot ska användas till i varje organisation.

Copilot testas för närvarande med en begränsad grupp av Microsoft kunder för att säkerställa ytterligare förbättringar innan lansering till en bredare publik. Exakt när Copilot finns för alla typer av kunder och på svenska är okänt, men ryktet säger under första halvåret 2024, så planera för tillgänglighet tidig sommar 2024.

Nya funktioner med Copilot

Utforska kraften i Microsoft 365 Copilot och upptäck hur det omdefinierar arbetet och kreativitet. Genom att bli bekant med de nya funktionerna i Microsoft 365-appar såsom Word, Excel, PowerPoint, Outlook och Teams får användarna möjlighet att frigöra tid från repetitivt arbete och fokusera på det som verkligen betyder mest. Mötesprocessen förenklas med transkribering i realtid och möjligheten att skapa att-göra-listor baserat på mötesinnehåll. Microsoft 365 Copilot är integrerat i de mest använda apparna, vilket hjälper användaren att frigöra mer tid för produktivitet och fokuserat arbete.

Copilot i Word, PowerPoint, Excel, Outlook och Teams har skräddarsytts för att underlätta användarens arbetsflöde. Från att skriva, redigera och sammanfatta i realtid till att generera professionella datavisualiseringar på nolltid, Copilot är utformat för att maximera användarens effektivitet.

En nyskapande funktion som följer med Microsoft 365 Copilot är ”Business Chat”. Denna funktion går bortom traditionell kommunikation genom att sammanfoga data från dokument, presentationer, e-post, kalender, anteckningar och kontakter för att skapa sammanfattningar, skriva e-post, hitta viktiga datum och till och med skapa planer baserade på projektfiler.

Hög datasäkerhet

Det är värt att notera att Microsoft har satsat stort på att upprätthålla höga standarder för datasäkerhet och sekretess i Microsoft 365 Copilot. Genom att bygga enligt etablerade AI-principer och genom årtionden av forskning levererar Copilot företagsklar AI i stor skala på ett säkert och kontrollerat sätt.

Vill du veta mer?

Ta kontakt med Henrik Åhl så berättar han mer om hur du bör förbereda dig innan det är dags att koppla på andrepiloten, och andra frågor som du kan tänkas ha.

Henrik Åhl, Affärsområdeschef Tjänster och licensansvarig, svarar gärna på dina frågor direkt
T: 073-663 31 08
@: Henrik.Ahl@b2bitpartner.se

Vi hjälper er på resan mot en IT som klarar verksamhetens framtida krav.

Länk

Fler event

Länk

Nyheter