hallo

Automatisera visionen om bättre vård.

Hur kan du erbjuda dina patienter snabbare och mer personligt anpassad vård? Svaret på frågan är enkel. Det du behöver är Jamfs Health Care-lösning tillsammans med en iPad och Apple TV. Genom att använda Jamf kan du erbjuda dina patienter mer kontroll och en bättre helhetsupplevelse. Allt som behövs är några enkla knapptryck kan de se sin patientjournal, dra för persiennerna, titta på sina favorit serier och filmer på Netflix eller kalla på en sköterska – med en iPad som kan raderas säkert med hjälp av fjärrstyrning mellan patientbesöken.

 

Jamfs vårdlösning: Den enda lösningen på marknaden för att använda och sterilisera iPads och Apple TVs digitalt.
Healthcare Listener som är integrerad i Jamf Pro är en säker Emergency Medical Record-EMR som uppfattar HL7 ADT-kommandon som: Tillåt, Töm och Överför. Healthcare Listener använder denna information för att automatiskt aktivera fjärrstyrning till Apple iOS och TV OS-utrustning vilket gör att utrustningen utför det som patienterna behöver när de befinner sig under vård och inga insatser från IT-avdelningen krävs!

Så här fungerar det: Automatiserat patientflöde

Vill du veta mer? Ladda ner vårt Whitepaper!

När du laddat ner det får du veta mer om hur du kan förändra vårdupplevelsen för dina patienter och lära dig ännu mer om Jamfs Health Care.