hallo

Apple Consultants Network

B2B IT-Partner är stolta över att vara en del av Apple Consultants Network som är en global gemenskap av oberoende professionella tjänsteleverantörer och teknikkonsultföretag som är specialiserade på Apple och tredjeparts-lösningar. Även om Apple Consultants främst hjälper små och medelstora företag (SMB) med en personalstyrka på mellan en och 499 anställda, kan vissa Apple Consultants även hantera stora företagskonton. Apple Consultants implementerar, konfigurerar och underhåller alla Apple-enheter och erbjuder även lösningar, programvara och tillbehör som fungerar på Apple-ekosystemet.

Varför Apple Consultants?

Vi som Apple Consultants upprätthåller omfattande och aktuell kunskap om Apple-produkter och tjänster för att säkerställa att ditt företag kontinuerligt får erbjudanden om de bästa möjliga lösningarna och upplevelsen av Apple. Vi som Apple Consultants är här för att säkerställa att du som företag maximerar dina IT-investeringar, blir mer effektiva och får ditt företag att växa.

Out-sourcad IT-support.

Som ett upptaget företag kan det verka opraktiskt eller till och med överväldigande att implementera ny teknik. Även företag med befintlig IT-personal saknar ofta erfarenhet eller kapacitet att hantera, implementera eller stödja Apple-hårdvara och relaterade lösningar. Vi som Apple Consultants tillhandahåller utlagd IT-support så att du kan fokusera på att utveckla ditt företag i stället.

On-site-bedömningar.

Varje företag har unika behov. Det kan vara utmanande att implementera ny teknik i ditt företag. Vi som Apple Consultants fokuserar på detaljerade teknikförslag baserade på personliga on-site-bedömningar som hjälper till att utforma den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för dig som kund.

On-site-installation/konfiguration.

I princip varje affärslösning kräver någon form av installation eller konfiguration och det kan vara allt från nätverksutrustning till iPad-baserade försäljningspunkter till inventarieförvaltningssystem. Vi som Apple Consultants åker ut till dig som kund för att implementera, konfigurera, hantera och stödja teknikbaserade Apple-produkter.

Bred expertis.

Här kan du läsa mer om våra certifieringar och kontakta oss så hjälper vi dig med dina Apple relaterade frågor och eventuella problem.

Länk

Om oss

Länk

Arbetsplats