hallo

EIZO betyder bild på japanska. EIZO tillverkar och utvecklar avancerade visuella lösningar som möter alla typer av kunders speciella behov och verksamheter.
Oavsett om du jobbar med bild, filmproduktion sjukvård eller finans och kontor så hjälper EIZO dig att berika användare i deras professionella och personliga miljö.

Dockningsbara bildskärmar

USB-C och RJ-45 anslutning i skärmen ersätter EIZO en traditionell dockningsstation. Problemfri anslutning som också levererar ström till din laptop.

Fokus på kontorsskärmar

Med rätt storlek och upplösning för kontorsskärmar skapar EIZO den bästa förutsättningen för ökad produktivitet och effektivitet.

Finans och datahantering

Seriekoppla skärmarna eller välj en större skärm när du ska jobba med flera fönster samtidigt. Du kan enkelt och effektivt dela upp ditt arbete i olika layouter.

Myndighet och utbildning

EIZO har alltid användaren i fokus. Upplev ett problemfritt och tryggt ägande av en pool av bildskärmar med högsta kvalitet som håller i flera år.

5 års garanti på alla skärmar

EIZO är en av få bildskärmstillverkare som erbjuder 5 års garanti som standard på sina produkter. EIZO ser det som det yttersta beviset för den kvalitet som deras produkter håller. Genom hela tillverkningskedjan tar de stort ansvar för och skapar starka värden till deras kunder i deras miljö. EIZO har uteslutit ALLA former av skadliga flamskyddsmedel och energiförbrukningen är i en klass för sig.

100% flimmerfria skärmar med smarta ergonomiska funktioner säkerställer en god arbetshälsa för användaren. För att summera, EIZO står för bildskärmar med kvalitet i världsklass och givetvis 5 års garanti.

Vill du veta mer om EIZOs bildskärmar?

Lyssna på Marcel från EIZO nedan som går igenom det viktigaste att tänka på när du väljer skärm.