EBC London

Skräddarsydd HPE-upplevelse

Följ med oss till London och Hewlett Packard Enterprise Excecutive Briefing Center – en skräddarsydd resa där du får lyssna till experter, uppleva den senaste tekniken och se hur den kan hjälpa ert företag att ligga i framkant. Vi har, tillsammans med HPE, paketerat en spännande resa med både strategiskt och tekniskt innehåll på ett av HPE’s globala showroom.

Förutom att vi har en fullspäckad dag med föreläsningar, demo och lab så kryddar vi också resan med en guidad tur på nybyggda Tottenham Stadium – där HPE Aruba levererar högklassiskt wifi till 62.000 besökare. Ett riktigt spännande use case som ni får exklusiv inblick i. Självklart har vi även ordnat så att vi ser matchen Tottenham Hotspurs-Manchester City innan vi åker hem igen.

Agenda 

30 januari 2020
Gemensam flygresa Arlanda-Gatwick 07.05
Guidad tur Tottenham Stadium – Hur ser HPE Aruba till att skapa wifi åt 62.000 fans?

31 januari 2020
Heldag på HPE London Executive Briefing Centre där du får lyssna till flera olika seminarium, demos och labs – Se separat detaljerad agenda -> AGENDA

1 februari 2020
Debriefing om vad vi upplevt på EBC
Fotbollsmatch Tottenham Hotspurs-Manchester City

2 februari 2020
Transfer
Hemresa – Gatwick-Arlanda 14.15

Här kan du ladda ner hela agendan som PDF -> Agenda EBC 

Boende

Leonardo Royale Hotel St Pauĺs 5

Beläget vid St Pauls Katedral i Londons affärskvarter, med kort gångavstånd till flera av områdets sevärdheter finner vi denna 5-stjärniga anläggning som gör det enkelt att blanda arbete med fri aktivitet. Hotellet har 3 barer och restauranger, spa och fitnessavdelning.

Kostnad 

9.000 SEK ex.moms / person (med reservationer att priset kan komma att ändras något beroende av valutakursen)
Priset inkluderar flygresa, 3 x hotellnätter + frukost, transfer, middagar, seminarium och aktiviteter på plats.

Vi hoppas att du tycker det låter som en perfekt resa för dig för att ta er verksamhet till nästa nivå. Vi vill också flagga för att vi gärna tar emot dina önskemål kring ämnen när vi besöker EBC-centret. Tveka inte att kontakta Daniel som är en av våra representanter på plats under dagarna som gärna svarar på dina frågor Daniel.Lagerstrom@b2bitpartner.se

Event, Tidigare event

Datum30 jan - 2 feb
PlatsLondon

Intresseanmälan