hallo

Dell Technologies produktlansering – vad är nytt?

Senaste produktlanseringen från Dell Technologies

Gustav Hofman-Bang, Client Solutions Field Marketing Manager på Dell Technologies presenterar deras senaste produktnyheter inom modellserierna Latitude, OptiPlex och XPS. Är du endast nyfiken av den ena eller andra modellen så kan du spola fram till tiden som står vid varje rubrik nedan.

Latitude  – Designat för att vara det ultimata, bärbara kontoret. (Tid i video 12:54)

OptiPlex  Datorn som fokuserar på säkerhet och tillförlitlighet. (Tid i video 29:50)

XPS-serien – En dator som osar premiumkänsla med sin kvalitet, design och prestanda. (Tid i video 37:10)

Latitude – för den kräsna mobila användaren

Utbudet av modeller inom Latitude har aldrig varit större och därmed även möjligheterna att anpassa valet av hårdvara efter arbetssätt och uppgifter. Därutöver anpassar Dell Optimizer bl.a. operativsystemets inställningar efter hur användaren arbetar. Strömhantering och flera andra aspekter tas i beaktning för att maximera möjligheterna till produktivitet.

Latitude 9510 är det perfekta verktyget för användaren som spenderar större delen av sin dag på språng, och därmed drar störst nytta av de funktioner som byggts in i produkten. 15” i dimensionerna av 14” modell, 5G, fullvärdiga högtalare och mikrofoner för konferenssamtal samt en slimmad och snygg design är bara några av fördelarna med denna modell.

Vår nya 7000-serie har även för avsikt att förenkla implementeringen av 2-in-1 modeller då båda modellerna kan byggas som antingen vanlig laptop, eller som 2-in-1. Detta innebär att en IT-avdelning kan använda samma image och inställningar för två olika formfaktorer och därmed se till att de användare som verkligen drar nytta av funktionen också får den, utan extra administrativt arbete för IT.

OptiPlex – Stationär perfektion med maximal prestanda

OptiPlex den stationära produktserie och de stora nyheterna för 2020 är en s.k. Tower modell i 7000 serien (till skillnad mot Mini-Tower som varit tillgängligt tidigare). Denna är perfekt anpassad för att t.ex. driva VR i ett mycket kompakt men kraftfullt format. Datorerna är utrustade med mångsidiga formfaktorer, specialanpassade konfigurationer och 9:e generationens Intel® Core™ processorer för en smartare och snabbare datorupplevelse.

XPS – Smidig, tunn och extremt stark

När det gäller XPS så är den stora nyheten för 2020, nylanseringen av 15” modellen, XPS 15 (9500), samt introduktionen av den helt nya modellen XPS 17 (17”, 9700). Dessa är mycket kraftfulla samtidigt som de är våra tunnaste och dimensionellt sett minsta datorer givet skärmstorlek och prestanda. Dell har också precis lanserat en ny generation av XPS 13 (9310 & 9310 2-in-1) med senaste tekniken från Intel.

Dell Optimizer – Förenklar beslut för både användare och IT-avdelningen

Dell Optimizer är en revolutionerande funktion, både för användaren men även för den IT-avdelning som hanterar enheten då man enkelt kan få insikter i hälsan och användningen av de enheter man tillhandahåller till användarna. Med denna information kan man fatta bättre och mer genomtänkta beslut kring framtida förändringar i både val av modell och konfiguration.

Erik Celander, Specialistsäljare klient, svarar gärna på dina frågor om PC-sortimentet.
T: 073-66 33 121
@: Erik.Celander@b2bitpartner.se

 

Event

 

Nyheter